Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

07. 06. 2018. Izvor: PressOnline  - Autor: PressOnline

rezerviši ovde

Neana iz Britanije ovog petka u KPTM-u

Jedan od najkvalitetnijih izvođača iz Velike Britanije Neana nastupiće u klubu KPTM ovog petka 8. juna s početkom od 23h. Domaću podršku ovom prilikom pružiće Flip, Thinker i Jackie D.

Neana iz Britanije ovog petka u KPTM-u

Neana je deo britanskog novog talasa izvođača koji izbacuju izrazito perkusivne tvrde klupske trake, spajajući grime,zvuk New Jersey club-a, kao i Baltimore club-a ili Chi Ghetto house.

Kao jedan od poslednjih članova Night Slugs familije, svojim DJ veštinama bez premca staje rame uz rame sa mnogo starijim artistima, pa ga sve češće bukiraju u Londonu (FWD», Plastic People, Bugged Out, Boiler Room), kao i širom Evrope.

Displaying IMG_4768.JPG

Trenutno je stacioniran u Berlinu, a u Beograd se vraća da završi ono što je započeo svojom prethodnom posetom 2014. kao i da predstavi “Eraser”, EP koji je izdao ranije ove godine za Night Slugs.

Pored njega će nastupiti dva člana Mystic Stylez ekipe, Thinker i Jackie D koji je takođe deo čikaškog kolektiva TEKLIFE, a sa njima i beogradskoj publici dobro poznat DJ Flip.

Ograničen broj karata možete kupiti u Zaokretu u Cetinjskoj po ceni od 300 RSD, dok će cena karte na ulazu biti 400 pre 01H, a 500 RSD posle 01H.

Vidimo se 8.juna u KPTMu!

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage