Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

SCOTTY MASTER PEACE(UK)

04. 03. 2016. Izvor: PRESSONLINE  - Autor: Aleksandar Zec

rezerviši ovde

SCOTTY MASTER PEACE(UK) with TIMMY, LUMINOUS, NERDIE BIRD, GAZDA SLAVKO & EDGE MC @ BLAZNAVAC - SUBOTA / 05 / MART //

SCOTTY MASTER PEACE(UK) with TIMMY, LUMINOUS, NERDIE BIRD, GAZDA SLAVKO & EDGE MC @ BLAZNAVAC - SUBOTA / 05 / MART //

SCOTTY MASTER PEACE(UK) with TIMMY, LUMINOUS, NERDIE BIRD, GAZDA SLAVKO & EDGE MC @ BLAZNAVAC - SUBOTA / 05 / MART //

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
SCOTTY MASTER PEACE(UK) with TIMMY, LUMINOUS, NERDIE BIRD, GAZDA SLAVKO & EDGE MC @ BLAZNAVAC - SUBOTA / 05 / MART ///
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Blaznavac i Deadline Design Studio Vam sa ponosom predstavljaju, pravo iz Mančestera - SCOTTY MASTER PEACE-a, čoeka koji kako kaže ne može da dočeka da opet pušta u Srbiji. Ko ga je slušao na Pendulum-u u Barutani letos zna šta da očekuje, ali ovoga puta nam sprema set pomešanih žanrova. 
Ko nije upoznat sa SCOTTY-jevim: Još od dana radio emisija na lokalnom radiju u svom rodnom Mančesteru, SCOTTY donosi uvek najsvežiju selekciju i drma svaki podijum.
Sa svojom serijom mikseva pod nazivom 'new n exclusive' mixcloud-u koje izbacuje na gotovo svakih mesec dana on tako vešto šara kroz žanrove Bass zvuka da stičemo utisak da šta god bude puštao u Blaznavcu - u dobrim smo rukama. Žanrovski sebe ne ograničava uprkos tome što mu je Drum & Bass najveća ljubav a što je i pokazao sa svojim sjajnim setom u Barutani ispred PEndulum-a. Vidimo se u Blaznavcu na dva stejdža gde će pored ovog UK majstora za Vas to veče raditi i DJ TIMMY, LUMINOUS, NERDIE BIRD, GAZDA SLAVKO lično i EDGE MC za mikrofonom!

ULAZ : FREE!

▀▀▀▀▀▀
TIMMY
▀▀▀▀▀▀

⊗DJ-ingom se bavi od 2006. godine. Ubrzo nakon toga, usledila su razna gostovanja po Srbiji i okolini, a i brojne rezidenture u Beogradu. Učestvovao je u organizaciji brojnih serijala žurki sa nekim od najvecih svetskih imena kao što su Pendulum, Chase&Status, Bad Company, DJ Marky, Ulterior Motive, Marcus Intalex, Skynet i još mnogo drugih... U produkcijske vode uleće sa projektom Outsourced, i u kratkom roku izdaje vinil za Syndrome audio. Nakon toga se više usmerava ka produkciji, a leti nastupa kao rezident na najboljem letnjem serijijalu žurki - Bass Na Vodi, na Povetarcu.

▀▀▀▀▀▀▀▀
LUMINOUS
▀▀▀▀▀▀▀▀
⊗Luka Knežević je 25-ogodišnji DJ i muzički producent iz Beograda.
⊗U umetnosti je od malih nogu, bavio se glumom dok nije otkrio da je muzika njegov životni poziv. Jedno vreme je bio ambiciozni Drum & Bass DJ dok se nije prepoznao u house muzici poslednjih godina sa fokusom na Tech House, UK House i Deep House.
⊗Od njegovog "transfera" na house, puštao je na Exit Festivalu, imao nekoliko individualnih projekata, dok se Universal Music nije zainteresovao za njega i potpisao ugovor sa njim da uradi remiks pesme “D-Generation” od njihovog izvodjača Luke Black-a. Remiks je publiciran na Luke Black-ovom VEVO kanalu. 
Trenutno radi na svom EP-u koji se očekuje krajem marta.
-------------------------------------
⊗Facebook: www.facebook.com/luminousofcl
⊗Soundcloud: www.soundcloud.com/luminoustheofficial
⊗Instagram: www.instagram.com/luminousofficial
⊗Twitter: www.twitter.com/LuminousHQ

▀▀▀▀
EDGE
▀▀▀▀

⊗Pre nego što je počeo da radi preko Drum & Bass zvuka sa DJ Bitz-om 2009e, EDGE je kalio svoje liričke sposobnosti kroz desetogodišnji HIP HOP staž i nastupe svuda u zemlji. Pored MC NEXT-a kao frontmen hip-hop grupe pod nazivom Fast Flowz izbacio je album '' Brzi Tokovi '' 2005e. Na albumu su gostovala imena poput Marčela, Škaba, Bata Barata, Đolo Đolo, S-Kick i drugi. Spotovi za pesme kao što su ''Sinonim za uspeh feat. MC Milovan '' i ''iskušenje '' zadržavaju prva mesta na top listama po nekoliko nedelja. 
⊗Posle rada sa DJ Bitz na projektu Inna Deep Sessions i 4 godine nastupa po Srbiji i okolnim zemljama, počinje da radi na nekoliko solo projekata. Nastupao je kao MC podrška strani mDNB glavama kao što su Icicle, SpectraSoul, Prolix, Lenzman, Submorphics, i mnogi drugi... Sada nastupa sa DJ TREO (SPLASH HEADS) i DJ LUMINOUS u zavisnosti od žanra. Uveliko radi na solo albumu koji će se uključiti HIP HOP, DNB pa čak i Deep House trake. Album se zove Never Give Up The Music. 
⊗Deadline Design Studio je njegova registovana D.O.O. firma za multimedijalnu afirmaciju muzike kroz fotografiju, video spotove, organizovanje događaja i sl. 
-------------------------------------
⊗FB
www.facebook.com/deadlinedesignstudio
⊗Instagram
www.instagram.com/deadlinedesignstudio
www.instagram.com/marko_edge
⊗Youtube
www.youtube.com/channel/UCozWt90fxLrVuw59H1vgXrA

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage