Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

25. 11. 2016.

Seksi saveti zbog kojih možeš upasti u zamku

Procenite svoje afinitete, uslove i fizičke predispozicije, pre nego što odlučite da oprobate neku od ponuđenih varijanti. Nemojte se ponašati kao bubalice koje štrebaju zadatu lekciju i nemojte očekivati lud provod. Postoje zamke i rizici – možda vam se eksperimentisanje uopšte ne dopadne, a možda doživite neprijatnosti. Ako ste konvencionalni, bez mnogo iskustva i neskloni rizikovanju i eksperimentisanju, pojednostavite ono što vam se predlaže, umesto da brinete kako da nešto izvedete.

Seksi saveti zbog kojih možeš upasti u zamku

Foto:wannabemagazine.com

Seks u prirodi

Pa da, ali danju ili noću? U letnje vreme, ovo deluje lako izvodljivo, ali u prirodi ima krpelja, komaraca, životinja i – ljudi. Ako odete u neku šumu, može vam se desiti da umesto avanturističkog uzbuđenja zbog misije koju imate, osećate strah i nesigurnost i nikako ne možete da se opustite. Samo osluškujete i svašta vam pada na pamet. A zvuci prirode umeju da budu zbunjujući i zastrašujući. Ako odete na neko pitomije mesto, koje inače posećuju parovi, može vam se desiti da budete ometeni – jer ste zauzeli nečije “staro” mesto, ili još gore – jer ta mesta obilaze lokalni voajeri, a to je zaista traumatično iskustvo.

Seks na mestu gde možete biti zatečeni

parku, u toaletu restoranaliftu, u nekom mračnom ulazu, na parkingu… Javni prostor u urbanoj sredini je uglavnom osvetljen, a najčešće i obezbeđen video – nadzorom. Ideja o tome da ovakva akcija donosi dodatno uzbuđenje, jer možete biti zatečeni je jedno – a situacija u kojoj vas preslišava službeno lice, ili neki savestan građanin je sasvim drugo. Takođe, imajte u vidu da treba da budete adekvatno obučeni, odnosno, da u ovim situacijama nećete moći da se svučete, a možda ćete morati na brzinu da skočite i umaknete.

Seks pod tušem

Tu bar imate potrebnu privatnost. Ali možda nemate dovoljno veliku tuš kabinu, ili dovoljno tople vode, a verovatno nemate za šta da se uhvatite. Držači za peškire nisu dovoljno čvrsti, a kada je klizava. Ako inače nemate običaj da se tuširate zajedno, pokušajte najpre sa tim – a u standardnoj tuš kabini i to je dovoljno komplikovano, ako ste oboje krupni i visoki. Probajte dakle samo sa malo zadirkivanja pri sapunjanju, osetite dodir mokre kože – počnite predigru pod tušem, pa onda pređite na sigurniji teren sa solidnom podlogom.

Fizički zahtevne poze

Ako niste veoma razgibani, hvataju vas grčevi, bole vas leđa i ne umete da levitirate, nemojte izvoditi grčka kolica, nemojte nastojati da izvedete stojeći seks, ili da vas partner podigne i drži u stojećem položaju i slične akrobacije. Možda je za vas dovoljno da promenite mesto – dapređete sa kreveta na podfoteljustolicu. I vodite računa o tome da li je nameštaj dovoljno solidan, da se ne polomi usred akcije. To neće biti smešno kao u romantičnim komedijama, a boleće.

Hemijski stimulansi

Alkoholi, vijagre i ostale moderne i staromodne droge…ima toga dosta. Dobro, možda čovek sve treba da proba – ako ste od tih što vole da probaju sve i niste zavisnik. Prosto nije sve za svakoga. I to je možda najbolji savet o seksu, a i o životu uopšte.

seksi par1 Seksi saveti zbog kojih možeš upasti u zamku

 

 

 

 

Izvor: wannabemagazine.com

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage