Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

13. 01. 2017.

Bacite mamac: Deset rečenica koje će ga navesti na seks

Malo lukavosti ne može nikome da škodi.

Bacite mamac: Deset rečenica koje će ga navesti na seks

Foto:superzena.b92.net

Većina muškaraca sa oduševljenjem dočekuje seksualnu inicijativu partnerke. Ako želite da to učinite suptilno, isprobajte ovih 10 fraza sa kojima ćete ga "oraspoložiti":

"Jako si mi nedostajao" - Ako se zbog sklopa okolnosti niste videli neko vreme, ovakva rečenica podsetnik je na ono što delite, ali i na onu nežnu i ženstvenu stranu u vama koja otvoreno pokazuje svoju ljubav. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova rečenica će biti neodoljivo seksi. 

"Večeras si ti na redu" - Davanje i primanje sastavni su deo svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu, za većinu muškaraca je na vrhu seksualnih želja, piše Redbook. 

"Imam iznenađenje za tebe kod kuće" - Od malena, ljudi su naučeni da na reč "iznenađenje" reaguju sa pozitivnim iščekivanjem. Tom porukom ćete pokrenuti seksualne misli u njegovom mozgu i predigru započeti satima pre izlaska, savetuje seksualni terapeut Ian Kerner. 

"Trebaš mi" - Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija - seks će biti strastveniji. 

"Uzmi sa sobom i flašu vina" - Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje sa dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Tako će čitav dan moći da razmišlja o hedonističkim užicima kod kuće. 

"Hvala ti" - Malo zahvalnosti, bilo da je reč o tome što je nešto popravio kod kuće, uskočio u pomoć ili naprosto napravio nešto što nije trebalo, jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će partnera podsetiti da ste tim - u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i izvan nje. 

"Odlično si mirisao jutros" - Zvuči i previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga. 

"Stalno razmišljam o onome kad si ti..." - Prisećanje na neku konkretnu scenu sa njim koja vam se urezala u pamćenje deluje na nekoliko načina. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što godi egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vreme. 

"Nabacivao mi se ...." - Iako nije preporučljivo da se često igrate sa ovakvim izjavama, pogotovo ako niste sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena doza ljubomore može napraviti čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije, lako će rasplamsati strasti. 

"Jesam li seksi u ovome?" - Ovakvu je rečenicu je ipak najbolje zapakovati u slikovnu poruku. Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste seksi, bez sumnje će i u njemu probuditi želju da vam pokaže kako delujete na njega.

Izvor: superzena.b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage