Press Online :: Zabava http://pressonline.rs/zabava/rss.html sr http://pressonline.rs/img/logo.png Press Online :: Zabava http://pressonline.rs/zabava/rss.html PROCURIO POLICIJSKI IZVEŠTAJ! Stalone prisilio tinejdžerku na grupni s*ks: Pozvao je telohranitelja da nam se pridruži (FOTO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402341/procurio-policijski-izvestaj-stalone-prisilio-tinejdzerku-na-grupni-sks-pozvao-je-telohranitelja-da-nam-se-pridruzi-foto.html Pitao me je da li sam ikada imala s*ks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži - ispričala je devojka policiji. ]]>

PolicijskI izveštaj koji je procurio u javnost sadrži detalje optužbe tada 16-godišnje devojke koja je upoznala Silvestera Stalonea (71) u Las Vegasu. Glumac je tada snimao film ''Over The Top'', a devojka ga je optužila za uznemiravanje.

Devojka je s porodičnim prijateljima bila je na odmoru u hotelu u kojem su snimani neki kadrovi filma. Tinejdžerku je sa Staloneom upoznao je glumac Dejvid Mendenhel, koji u filma igra njegovog sina. Nakon nekoliko dana, devojka je slavnog glumca, koji je tada imao 40 godina, srela u hodniku i zamolila ga za autogram.

 

Stalone je nju i njene prijateljice poljubio u obraz. Idućeg dana, devojka se ponovno vratila na set ne bi li dobila još jedan autogram, a tamo ju je dočekao glumčev telohranitelj koji ju je pitao bi li se protivila da Silvestrovom udvaranju. Odgovorila je da joj to ne bi smetalo, a telohranitelj joj je predao ključeve glumčeve hotelske sobe. Kada je stigla, glumac ju je dočekao, odveo u sobu te su se, prema njenim rečima, skinuli i imali seks.

- Nije mogao ući u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao jesam li se ikad imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži - ispričala je devojka policiji.

Tinejdžerka je kazala da ju je Stalone naterao da njegovom telohranitelju pruža oralni seks, držeći joj glavu. Nakon toga, tada 27-godišnji telohranitelj je, kaže devojka, u nju penetrirao. Kada je sve bilo gotovo, glumac i njegov telohranitelj devojci su zapretili.

 

]]>
Fri, 17 Nov 2017 17:20:03 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402341/procurio-policijski-izvestaj-stalone-prisilio-tinejdzerku-na-grupni-sks-pozvao-je-telohranitelja-da-nam-se-pridruzi-foto.html
Ovo vam mama NIKADA nije rekla! http://pressonline.rs/zabava/life-style/338775/ovo-vam-mama-nikada-nije-rekla.html Nije bilo tužnijeg zvuka od vašeg plača, ili toliko užasnog prizora kao kad bi se niz vaše obraščiće kotrljale velike suze. Ona bi učinila sve što je u njenoj moći da vas smiri, a kad ne bi mogla da zaustavi vaše suze, srce bi joj se slomilo u milion sitnih komadića. ]]> foto:magazin.hr

Onog trenutka kada shvatite da čekate dete, život vam počne nepovratno da se menja. Ta promena postane sve očiglednija rođenjem deteta koje će da vas provede kroz najnapornije, ali i najlepše putovanje u životu - roditeljstvo. A uživljavajući se u ulogu roditelja, shvatićete i koliko je toga podnelavaša majka, pa ćete napokon i sami da iskusite neke stvari koje vam ona, verovatno, nije nikada rekla.

1. Rasplakali ste je... mnogo puta

Plakala je kad je otkrila da je trudna s vama. Plakala je dok vas je rađala. Plakala je prvi put kad vas je držala u naručju. Plakala je od sreće, straha, brige i jer vas toliko voli. Ona je sve vreme s vama proživljavala svaku vašu sreću i tugu, bili vi toga svesni ili ne.

2. Ona je želela to poslednje parče torte
 
Ali, kad je videla kako ga vi gledate (iako je vama bio treći komad, a ona tortu nije ni probala), nije mogla da ga uzme. Znala je da će biti mnogo srećnija ako vaš stomačić bude pun, a ne njen.

3. Bolelo je

Kad ste je vukli za kosu, kad ste je grebali noktićima koje niste želeli da isečete, kad ste je grizli dok vas je dojila, kad ste je lupali u rebra još dok ste bili u stomaku, kad ste naterali njeno telo da se grči u agoniji dok vas je rađala... svaki put je bolelo.

4. Uvek se bojala
 
Od trenutka kad vas je začela, činila je sve što je u njenoj moći da vas zaštiti. Ona nije želela da vas da nikome da vas drži (iako je popustila), da vas slučajno ne bi ispustili, a srce joj je zastalo kad ste napravili prve korake. Kad ste počeli da izlazite, ostajala je budna da vas dočeka (čak i ako se pravila da spava), i ustajala je rano kako bi vas budila za školu. Sa svakim ogrebanim kolenom bila je uz vas i bila je spremna da vas reši svakog ružnog sna.

5. Ona zna da nije savršena

Ona je svoj najgori kritičar. Zna sve svoje mane i ponekad se mrzi zbog njih. A najstroža je prema sebi kad je reč o vama. Želela je da bude savršena mama, da ne uradi ništa pogrešno, ali, budući da je samo čovek, grešila je. I verovatno još uvek pokušava da sebi oprosti neke od tih grešaka. Volela bi da može da se vrati u prošlost i da ispravi neke stvari, ali ne može, pa budite blagi prema njoj jer je radila najbolje što je tada znala.

6. Gledala vas je dok spavate
 
Bilo je noći kada je bila budna do tri ujutru, moleći se da napokon zaspite. Jedva je držala otvorene očidok vam je pevušila i molila vas je da napokon zaspite. Tada, kada ste napokon zaspali, legla bi pored vas i na tren bi je napustio umor kad bi videla vaše anđeosko malo lice, iskusivši više ljubavi nego što je mislila da je moguće.

7. Nosila vas je duže od devet meseci

Jer vam je trebala. Tako da je to i radila. Naučila je da vas drži u naručju dok kuva, čisti, jede, čak i dok spava. Jer to je bio jedini način na koji je nekad mogla da zaspi. Bila bi umorna, bolela bi je leđa, alidržala bi vas jer ste vi želeli da budete uz nju. Mazila vas je, volela, ljubila i igrala se s vama. A vi ste bili sigurni i voljeni u njenim rukama.

8. Slomilo joj se srce svaki put kad biste se rasplakali

 
Nije bilo tužnijeg zvuka od vašeg plača, ili toliko užasnog prizora kao kad bi se niz vaše obraščiće kotrljale velike suze. Ona bi učinila sve što je u njenoj moći da vas smiri, a kad ne bi mogla da zaustavi vaše suze, srce bi joj se slomilo u milion sitnih komadića.

9. Stavljala vas je na prvo mesto

Mogla je da izdrži bez hrane, tuširanja i sna. Uvek je vaše potrebe stavljala ispred svojih. Provela bi ceo dan brinući o vama, i na kraju dana ne bi imala energije za sebe. Ali sledećeg dana bi se probudila i ponovila sve ispočetka, jer ste joj vi toliko značili

10. Sve bi ponovila
 
Biti majka je jedan od najtežih poslova na svetu, pa će vas ponekad dovesti do ivice snage i živaca. Plačete, boli vas, trudite se, ne uspevate, radite i učite. Ali uz to iskusite i više sreće nego što ste mislili da je moguće i osećate da će vam ponekad srce pući od silne ljubavi. Uprkos bolu, tugi, dugim noćima i ranim jutrima, ona bi opet sve to ponovila, jer ste vi to zaslužili. Tako da sledeći put kad je vidite, recite svojoj mami hvala i neka zna da je volite. Verujte, to je nešto što ne možete da joj kažete previše puta.


]]>
Fri, 17 Nov 2017 12:54:59 +0100 Life style http://pressonline.rs/zabava/life-style/338775/ovo-vam-mama-nikada-nije-rekla.html
Matora je danima imala LOŠ PREDOSEĆAJ, a sada je saznala kakvo je stanje u njenoj kući! (VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402340/matora-je-danima-imala-los-predosecaj-a-sada-je-saznala-kakvo-je-stanje-u-njenoj-kuci-video.html Već duže vreme želi da čuje najdraže, što se večeras i desilo. ]]>

Drvo mudrosti večeras je za Jovanu Tomić Matoru imalo specijalno iznenađenje zbog čega je ona od uzbuđenja u suzama trčala po Zadruzi. Ovu zadrugarku čekao je video-poziv u govornici koji je isčekivala već neko vreme.

Matora se ove noći čula sa svojom mamombratom, a još više je počela da plače kada je na monitoru ugledala svoju bratanicu.

Jovana, zašto se tako ponašaš? Šta je sa tobom? Nemoj to da radiš sebi. Zašto se tripuješ? Nemaš potrebe da brineš. Sve sam gledala, nemoj Đeksona da napadaš, dečko nije kriv. Jovana opusti se! Nemoj da si nervozna! - rekla je Matorina majka.

U ceo razgovor na Jovanin zahtev uključila se i Sanja Stanković, sa kojom je Matora i više nego bliska od samog ulaska. Plavuša je rekla da svojoj cimerki ne dozvoljava da preteruje u konzumiranju pića.

 

]]>
Fri, 17 Nov 2017 17:18:48 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402340/matora-je-danima-imala-los-predosecaj-a-sada-je-saznala-kakvo-je-stanje-u-njenoj-kuci-video.html
OVO NIJE ACA LUKAS: Folk pevačica ZAMENILA LICE sa svojim ocem, rezultat ih je naterao da ZAPLAČU (VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402339/ovo-nije-aca-lukas-folk-pevacica-zamenila-lice-sa-svojim-ocem-rezultat-ih-je-naterao-da-zaplacu-video.html Suze nisu mogli da zaustave. ]]>

Korišćenje jedne popularne aplikacije za pametne telefone doveo je do toga da naša folk pevačica svojim pratiocima zaliči na kolegu Acu Lukasa, ali i da njen otac brizne u plač!

Folkerka Dušica Grabović uključila je prednju kameru svog mobilnog telefona, u porodičnoj kući u Priboju, i uz pomoć aplikacije zamenila lice sa svojim ocem koji je, kada je ćerkin lik video na svom telu, zaplakao od smeha.

Ovaj video-snimak pevačica je podelila sa pratiocima na Instagramu koje je, takođe, uspela da nasmeje.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 17:17:10 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402339/ovo-nije-aca-lukas-folk-pevacica-zamenila-lice-sa-svojim-ocem-rezultat-ih-je-naterao-da-zaplacu-video.html
PREPLAŠENA ZBOG BEBE: Natinu trudnoću vode čak DVA GINEKOLOGA, angažovala i lekara Seke Aleksić! (FOTO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402338/preplasena-zbog-bebe-natinu-trudnocu-vode-cak-dva-ginekologa-angazovala-i-lekara-seke-aleksic-foto.html Pop pevačica Nataša Bekvalac u martu naredne godine podariće prinovu svom novopečenom suprugu Luki Lazukiću, koji s nestrpljenjem iščekuje taj trenutak. Iako i Nata jedva čeka da se po drugi put ostvari u ulozi majke, čini se da se, ipak, malo plaši. ]]>

Pop pevačica Nataša Bekvalac u martu naredne godine podariće prinovu svom novopečenom suprugu Luki Lazukiću, koji s nestrpljenjem iščekuje taj trenutak. Iako i Nata jedva čeka da se po drugi put ostvari u ulozi majke, čini se da se, ipak, malo plaši.

Trudna Nata preduzela je sve mere predostrožnosti kako bi sve proteklo u najboljem redu i beba došla na svet potpuno zadrava, a baš iz tih razloga angažovala je čak dva ginekologa, koji joj vode trudnoću - jedan u Beogradu, drugi u Beču, gde je prvobitno trebalo da se porodi.
Bekvalčeva je preduzela sve mere predostrožnosti kako bi drugo stanje teklo po planu i beba se rodila zdrava. Angažovala je ne jednog, već dva ginekologa, a svakog meseca odlazi u Beč na kontrole kod doktora koji je poznat damama iz javnog sveta. Dobro upućeni kažu da je reč o lekaru uz čiju pomoć je Seka Aleksić ostala trudna i rodila sina Jakova.

Kako se šuška, lekar u Beču isti je onaj uz čiju pomoć je Seka Aleksić ostala trudna i na svet donela sina Jakova, a Nataša je, inače, zahtevala da prođe i sve testove kako bi se utvrdilo da je sve u redu jer je u strahu da li će sve proteći po planu.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 17:15:31 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402338/preplasena-zbog-bebe-natinu-trudnocu-vode-cak-dva-ginekologa-angazovala-i-lekara-seke-aleksic-foto.html
ONA SE RASTUŽILA! BORA GLEDAO SARI U ŠOLJU, evo šta joj je rekao o Vojketu! (VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402337/ona-se-rastuzila-bora-gledao-sari-u-solju-evo-sta-joj-je-rekao-o-vojketu-video.html Ona ga je pažljivo slušala. ]]>  

Veliki šef pozitivno je iznenadio zadrugare omogućivši im da imaju još jednu prostoriju za zabavu. Danas su se u pabu izdvojili Bora Santana Sara Reljić kako bi joj on gatao, a ona ga pažljivo slušala.

Bora je držeći šolju u ruci prvo rekao da je video goluba i rekao joj da jedna osoba izbegava da joj kaže šta zaista oseća prema njoj, kao i da joj nešto nedostaje, a Sara je kao iz topa odgovorila da joj nedostaje Vojke. 

 

- Fali mi Vojke, fali mi ljubav, šta mi fali brate - rekla je Sara.

 


]]>
Fri, 17 Nov 2017 17:06:05 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402337/ona-se-rastuzila-bora-gledao-sari-u-solju-evo-sta-joj-je-rekao-o-vojketu-video.html
ZA 30 DANA POTROŠI POLUGODIŠNJU PLATU: Suzana Mančić otkrila koliko joj MINIMALNO treba da preživi mesec! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402336/za-30-dana-potrosi-polugodisnju-platu-suzana-mancic-otkrila-koliko-joj-minimalno-treba-da-prezivi-mesec.html Navikla je da živi lagodno. ]]>

Voditeljka Suzana Mančić ne krije da voli da živi na visokoj nozi, a to nimalo nije jeftino, pa mesečno troši sumu koju neko zaradi za pola godine.

Naime, ona je otkrila da ume i da uštedi i da naravi ručak sa ograničenim sredstvima, ali, kako kaže, nema potrebu da se uzdržava.

- Jednom sam rekla i svi su kao pali u nesvest. Treba mi najmanje 2.000 evra da bih preživela mesec. Moj život je skup - auto, garaža, veliki stan, koliko samo plaćam info stan, deci i dalje plaćam školarine, moje održavanje, telefon - otkrila je Suzana i dodala da voli da radi tako da nema problem sa minusom u banci, jer joj uvek nešto "kapne".

 

]]>
Fri, 17 Nov 2017 16:18:57 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402336/za-30-dana-potrosi-polugodisnju-platu-suzana-mancic-otkrila-koliko-joj-minimalno-treba-da-prezivi-mesec.html
5 tipova PRIJATELJICA koje trebaju svakoj ŽENI! http://pressonline.rs/zabava/life-style/338758/5-tipova-prijateljica-koje-trebaju-svakoj-zeni.html Dobro je ako su vaši prijatelji različiti, kako biste uvek imali sa kime da podelite lepe ili ružne trenutke, smešne priće, da tražite savet. Nadamo se da vi imate sledećih pet tipova prijateljica koje trebaju svakoj ženi. ]]> foto:mondo.rs

Prijateljica koji je uvek na tvojoj strani

Čak i kada obe znate da ti nisi u pravu, ova prijateljica će uvek stati uz tebe, u svakom trenutku i na svakom mestu. Ona će ostaviti sve što radi u trenutklu kada je ti pozoveš i potražiš pomoć. Ona uvek navija za tebe, veruje u tebe. Takva prijateljica je retko blago koje treba dobro da čuvaš i da neguješ vaše prijateljstvo.

Prijateljica koja je duhovita

Čak i kada je situacija tragično beznadežna, ona zna kako da te oraspoloži. Sa njom se smeješ kao da nikada u životu nikakve probleme nisi imala. Ona uvek učini da se osećaš bolje, tako što u svemu ume da nađe svetlu stranu. Smeh je zaista najbolji lek, zato neka ti broj telefona ove drugarice bude na vrhu liste kontakta.

Prijateljica đavolji advokat

Ona ne štedi tvoja osećanja, istinu ti uvek "prospe" u lice i tako ti pomogne da vidiš pravo stanje stvari. Ovu prijateljicu zoveš kada treba da proveriš da li grešiš u proceni neke osobe ili situacije, kada treba da ti kaže da prestaneš da kukaš i da se uhvatiš u koštac sa problemom. Ponekad to prijateljstvo nije lako ali duboko u sebi znaš da ti je ova osoba pravi prijatelj jer te suočava sa stvarnošću.

Prijateljica sveznalica

Svakome od nas treba osoba koja zna sve, ili gotovo sve. Ako ti treba savet o roditeljstvu, o kuvanju, pronalaženju partnera, da ti pokaže kako se popunjavaju neki formulari, da popravi nešto što je polomljeno...

Prijateljica koja je tvoje drugo ja

Postoje ljudi na ovom svetu koji nam "legnu na prvu loptu", sa kojima se povezujemo za ceo život. Možda je vaša prošlost toliko slična da osećate kao da ste paralelno živele iste živote. Takođe, možete da se ne vidite ili ne čujete godinama, ali već nakon prvog sledećeg susreta sve će biti kao nekada. Prijateljstvo sa tom osobom ne jenjava čak ni kada se ludo zaljubite, rodite dete, kada vas zaokupiraju neki drugi prioriteti

]]>
Fri, 17 Nov 2017 12:54:01 +0100 Life style http://pressonline.rs/zabava/life-style/338758/5-tipova-prijateljica-koje-trebaju-svakoj-zeni.html
DARA ZAPALILA DUBAI: Pevačica podigla temperaturu u Emiratima! (FOTO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402320/dara-zapalila-dubai-pevacica-podigla-temperaturu-u-emiratima-foto.html Ovakvom prizoru retko ko bi odoleo. ]]> Pevačica Dara Bubamara odlučila je da prve slobodne dane koje je ugrabila iskoristi za malo odmora u Dubaiju.

Ona je u ovaj najveći grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima otišla sa sinom Kostadinom, jer njen dečko, kako pišu domaći mediji, nije mogao da joj se pridruži zbog obaveza prema klubu.

Ali bez obzira na to, na društvenim mrežama se može videti da ljubav između pevačice i 17 godina mlađeg košarkaša Nemanje Bezbradice jednostavno cveta.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:29:29 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402320/dara-zapalila-dubai-pevacica-podigla-temperaturu-u-emiratima-foto.html
Kako se vaš horoskopski znak bori sa stresom? http://pressonline.rs/zabava/astro/344199/kako-se-vas-horoskopski-znak-bori-sa-stresom.html Praznici su vreme veselja i ljubavi, ali takođe sa sobom donose dosta stresa. Pogledajte kako se možete opustiti na osnovu znanja iz astrologije. ]]> foto:zenablic.rs

OVAN
Pripadnici ovog znaka su puni energije, koja može da bude negativna. U stresnim situacijama mogu doći do negatvnog ispoljavanja frustracija koje su se sakupile u njima. Najbolje je prepustiti se fizičkim aktivnostima i izbaciti napetost iz sebe. Vožnja biciklom ili udaranje u vreću za boks mogu biti idealno rešenje!

BIK

Bikovi skupljaju negativne stvari i frustracije u sebi. Može doći do ispaštanja nedužnih ukoliko ne izbace stres na vreme. Trebalo bi da obrate pažnju na dnevni raspored i ostave slobodno vreme za sebe. Gledanje omiljene serije ili opuštajuća kupka im mogu pomoći u stresnim danima.

BLIZANCI

Pripadnicima ovog znaka mozak uvek radi i upravo ih te misli koče da se opuste. Najbolji način relaksacije za ovaj intelektualni znak je da prebace fokus misli na drugu temu. Igranje igrica ili čitanje dobre knjige su uvek dobro rešenje.

RAK

Oni često preuzimaju previše zadataka na sebe. Umeju da budu emotivno i fizički iscrpljeni. Mirna večera kod kuće uz zagrljaj voljene osobe će im ublažiti emotivne nalete besa.

LAV

Dobro se nose sa pritiskom ali i njima je potrebno opuštanje. Bavljenje stvarima koje vole će ih najviše usrećiti i osloboditi stresa. Kroz kreativnost će izbaciti napetost tako da je rešenje okretanje hobiju.

DEVICA

Uvek u pripravnosti i spremni za nove zadatke. Ukusna večera i čaša vina podstaćiče ih na razgovor kojim mogu izbaciti ono što ih muči.

VAGA

Pripadnicima ovog znaka fizičko ugađanje je najveći užitak. Odlazak na masažu ili kod frizera može popraviti i najgori dan.

ŠKORPIJA

Stres na ovaj znak deluje zamorno u fizičkom smislu. Njihovo ultimativno opuštanje je seks sa voljenom osobom i dugo maženje posle toga. Ovo će ih udaljiti od briga i problema.

STRELAC

Kao i Ovnu, Sstrelcu je potrebna određena doza fizičke aktivnosti da bi izbacili frustracije. Najbolja je kombinacija fizičke aktivnosti sa druženjem. Sportska ekipa je najbolje rešenje, a druženje mogu nastaviti na piću posle toga.

JARAC

Ovi ljudi su jedni od onih koji nakon napornog dana ne zadovoljava izležavanje. To ih dovodi do ponovnog premotavanja događaja od tog dana. Najbolja stvar za njih je izlazak u grad ili zajednička aktivnost sa partnerom.

VODOLIJA

Pripadnici ovog znaka stresne situacije bolje proživljavaju kada su okruženi ljudima. Odabrano društvo i gledanje smešnih video snimaka mogu ih oraspoložiti. Partnerov zagrljaj i čaša pića dodatno udovoljavaju Vodolijama.

RIBE

Za svoju savršenu relaksaciju bi trebalo stvoriti posebnu atmosferu. Prigušena svetla i omiljena muzika. Meditacija i biljni čaj doprinose osećaju smirenosti. Mobilni telefon bi trebalo ugasiti i usmeriti misli ka sebi.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 12:52:59 +0100 Astro http://pressonline.rs/zabava/astro/344199/kako-se-vas-horoskopski-znak-bori-sa-stresom.html
(FOTO) PČELARA MIKIJA IZ KUPINOVA FANOVI PROGLASILI KRALJEM: Napravili poster koji je postao HIT NA INTERNETU! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402319/foto-pcelara-mikija-iz-kupinova-fanovi-proglasili-kraljem-napravili-poster-koji-je-postao-hit-na-internetu-.html Nakon što je gostovao u emisiji "Amidži šou", Miki Đuričić dobio je neverovatnu podršku svojih fanova koji su jednom fotografijom pokazali da je pčelar iz Kupinova njihov kralj! ]]> Naime, fanovi su prepravili poster za popularnu seriju ''Igra prestola'' na kojoj se vidi gvozdeni presto. Internet je obišla fotografija na kojoj se vidi Miki koji sedi na prestolu, a umesto ''Game of Thrones'', takozvani ''Mikijevci'' ovu seriju nazvali su ''Game of Zadruga''.

Ova fotografija je obišla internet i nasmejala brojne ljubitelje kako ove popularne serije, tako i najgledanijeg rijalitija u regionu - ''Zadruga''.

Kako Mikiju stoji presto i da li bi mu dobro došla uloga u ''Igri prestola'' pogledajte na fotografiji ispod i presudite sami.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:26:25 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402319/foto-pcelara-mikija-iz-kupinova-fanovi-proglasili-kraljem-napravili-poster-koji-je-postao-hit-na-internetu-.html
TVRDI DA NEKO ŽELI DA SMESTI NJENOM MUŽU: Ana Sević progovorila o Darkovom incidentu na svadbi (FOTO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402316/tvrdi-da-neko-zeli-da-smesti-njenom-muzu-ana-sevic-progovorila-o-darkovom-incidentu-na-svadbi-foto.html Ona je otkrila drugu stranu priče. ]]>
Skoro da nijedna nedelja ne može da prođe, a da ne izbije novi skandal vezan za bračni par Sević - Lazić. Posle brojnih spekulacija vezanih za njihove bračne krize i navodne prevare, Darko Lazić ponovo se našao u medijima zbog toga što ga je mladoženja izbacio sa svadbe, na kojoj je trebalo da zabavlja goste.

To je jedna notorna laž. Nekome odgovara da se tako piše, neko očigledno želi da ruši njegovu karijeru - zabrinula se Ana, a potom se osvrnula na lepše teme - estetske operacije njene kume Andreane Čekić.

- Potpuno je podržavam! Meni je najbitnije da je ona srećna i zadovoljna, a jeste, jer je karijerno ispunjena - ponosno je rekla Ana, ne primetivši da je izmislila novu reč dok je govorila o svojoj kumi i napravila lapsus koji će joj obezbediti bolju poziciju na listi naših pevača sa najviše odvala u javnosti.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:20:29 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402316/tvrdi-da-neko-zeli-da-smesti-njenom-muzu-ana-sevic-progovorila-o-darkovom-incidentu-na-svadbi-foto.html
(VIDEO) TUČA U ZADRUZI?! Marko nasrnuo na Mikija, obezbeđenje ih jedva SMIRILO http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402314/video-tuca-u-zadruzi-marko-nasrnuo-na-mikija-obezbedjenje-ih-jedva-smirilo.html Ozbiljnu svađu jutros su započeli Marko Miljković i Miljan Vračević zbog toga što se sinoć di-džej napio i odvalio vrata od garderobera, što je većini ukućana zasmetalo. Nije mu bila malo jedna svađa, pa je ušao u okršaj sa Mikijem Đuričićem koga je sinoć prozivao, pratio u stopu i tražio mu pozajmicu ]]> Nakon jedne završene svađe ovog jutra je ubrzo usledila i druga. Prvo su se počastili pogrdnim rečima, a potom ga Miki uhvatio za vrat i tražio mu objašnjenje za sinoćnje ponašanje. 

- Što ne priznaš? Kad si mangup, priznaj da si provocirao, *ebao majku. Ja priznam sve sto sam zasrao u zivotu- rekao je Miki.

- Sačekaj da se smiri situacija dok dođe obezbeđenje mi imamo vremena da se pobijemo- čikao ga je Miki.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:16:00 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402314/video-tuca-u-zadruzi-marko-nasrnuo-na-mikija-obezbedjenje-ih-jedva-smirilo.html
OVAKO IZGLEDA ĆERKA KAJE OSTOJIĆ, a evo i šta kaže o svojoj mami! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402313/ovako-izgleda-cerka-kaje-ostojic-a-evo-i-sta-kaze-o-svojoj-mami.html Ćerka pop pevačice Katarine Kaje Ostojić sve više liči na svoju majku. ]]> Lepa Nikolina Dragojlović danas je objavila veoma emotivnu poruku na svom Instagram profilu, a za istu ju je motivisala upravo Kaja, koja je ujedno i njen najbolji prijatelj.

Ona je napravila kolaž slika otkad je bila mala do dana dašnjeg, a na fotografijama se jasno vidi koliko Nikolina sve više liči na svoju majku.

- Moja mama je moj najbolji prijatelj. Sluša me i misli na sve. Sluša me i kada sam opsednuta nekim stvarima. Ona leži u krevetu sa mnom dok plačem zbog dečka koji mi je slomio srce. Ona mi nikada ne sudi. Gleda sa mnom romatične filmove po ceo dan. Diže me kada tonem. Ona ima najbolji savet u koji verujem. Niko me ne može naterati da se smejem kao ona. A kada ona nešto obeća, znam da će to učiniti jer nikada ne krši svoja obećanja - napisala je Kajina ćerka.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:14:40 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402313/ovako-izgleda-cerka-kaje-ostojic-a-evo-i-sta-kaze-o-svojoj-mami.html
SRCEPARAJUĆE: Tajčin najmlađi sin oprostio se od svog oca porukom koja će vam naterati suze na oči! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402311/srceparajuce-tajcin-najmladji-sin-oprostio-se-od-svog-oca-porukom-koja-ce-vam-naterati-suze-na-oci.html Suprug nekada poznate jugoslovenske pevačice Tajči preminuo je pre nekoliko dana u Americi u bolnici u kojoj se dugo lečio od raka pluća. Kolike god da su bile nade, ipak suprug Metju nije uspeo da se izvuče. ]]> Na emotivan način se od njega oprostila i sama Tajči, a ipak, veću tugu kriju njihova deca, a najmlađi sin poznate pevačice je jednom fotografijom iznenadio.

Dvanaestogodišnji Blejs je objavio crtež na kojem je ispisan datum i vreme smrti njegovog oca. Na papiru je nacrtao i znak Kapetana Amerike, jer je tako zvao svog oca tokom njegove borbe sa rakom. "Nikad te nećemo zaboraviti i uvek ćemo te voleti", poručio je sin Blejs.

Tajči se dugo borila za svog supruga. Bila je uz njega, organizovala koncerte, prikupljala novac za izlečenje. Ipak, poslednji Metjuovi dani bili su i te kako teški za celu porodicu.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:10:43 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402311/srceparajuce-tajcin-najmladji-sin-oprostio-se-od-svog-oca-porukom-koja-ce-vam-naterati-suze-na-oci.html
(FOTO) HTEO DA PREVARI PRODUKCIJU: Požgaj ženi slao poruku na novčanici! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402310/foto-hteo-da-prevari-produkciju-pozgaj-zeni-slao-poruku-na-novcanici.html Bivši član SPS tražio supruzi stvari i poručio joj da više neće da pije ]]> Foto: Aleksandar Jovanović, Privatna arhiva

Učesnici rijalitija „Parovi“ spremni su na sve samo da budu u kontaktu s porodicom u spoljnom svetu.

Aleksandar Požgaj juče je pokušao da prevari produkciju televizije Hepi, pa je u prljavom vešu koji se jednom nedeljno šalje njihovim najbližima ženi poslao poruku. On je iskoristio novčanicu od 10 dinara na kojoj je ispisao šta mu sve treba od stvari, ali joj je i izjavio ljubav. Nije jasno odakle Požgaju novčanica, kada ih u rijalitiju nema, pa je jedino objašnjenje da ju je nekako prošvercovao.

- Peškir, ključ od kofera, crne čarape, šarene čarape od kuće, plazma i cedevita. Top sam. Ne pijem nikad više. Volim te - napisao je Aleksandar.

Ova poruka ipak nije stigla do njegove supruge, jer su je ljudi iz produkcije pronašli kad su kontrolisali njegove stvari.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:09:10 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402310/foto-hteo-da-prevari-produkciju-pozgaj-zeni-slao-poruku-na-novcanici.html
HAOS u Parovima! Ivan Marinković i Đus na korak od BATINA! (video) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402308/haos-u-parovima-ivan-marinkovic-i-djus-na-korak-od-batina-video.html Netrpeljivost između Ivana Ivanovića Đusa i Ivana Marinkovića neprestano raste! ]]> Reper je zbog provokacija digao i stolicu, a mnogi su pomislili da želi da udari Ivana, međutim, Đus to ipak nije uradio. Drugi sukob je izbio, neposredno pre nego što je počela žurka na bazenu.

Ovoga puta je bilo dosta ozbiljnije i umalo nije došlo do fizičkog obračuna.

Kada je Đus rešio da napusti raspravu, Marinković ga je prozvao da je “pi.ka”, a reper mu se uneo u facu i rekao mu:

“Hajde, nabodi me!”

 

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:05:55 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402308/haos-u-parovima-ivan-marinkovic-i-djus-na-korak-od-batina-video.html
OČAJAN! Gastoz se GUŠIO U SUZAMA kad je video šta mu je stiglo od Naide! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402307/ocajan-gastoz-se-gusio-u-suzama-kad-je-video-sta-mu-je-stiglo-od-naide.html Nenad Marinković Gastoz nije mogao da zaustavi suze kada mu je stigao poklon. ]]> On je dobio kocku na otvaranje, koja je popunjena njegovim i Naidim fotografijama.

Popularni rijaliti učesnik zaplakao je kod bazena, dok ga je sve vreme tešila Izabela.

Gastoz je grlio sve vreme Naidinu majicu i ponavljao kako mu iz dana u dan nedostaje.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:04:43 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402307/ocajan-gastoz-se-gusio-u-suzama-kad-je-video-sta-mu-je-stiglo-od-naide.html
Nakon STRAŠNE svađe koju ste svi videli, Filip sad priča da li mu smeta što Nina već ima dete! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402305/nakon-strasne-svadje-koju-ste-svi-videli-filip-sad-prica-da-li-mu-smeta-sto-nina-vec-ima-dete.html Mladi teniser Filip Krajinović već skoro godinu dana uživa u ljubavi sa lepom voditeljkom Ninom Radulović, bivšom suprugom Branislava Lečića. ]]> Da u njihovoj vezi stvari nisu idealne prikazao je snimak iz emisije Paparazzo lov koji ste sinoć i u toku današnjeg dana najviše gledali na našem portalu. Podsetite se ovog sukoba nakon kog je Nina završila u suzama:

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:02:05 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402305/nakon-strasne-svadje-koju-ste-svi-videli-filip-sad-prica-da-li-mu-smeta-sto-nina-vec-ima-dete.html
NOVI DETALJI! Miroslav Ilić GUBI na sudu od sina Devina i Mire Antonović! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402304/novi-detalji-miroslav-ilic-gubi-na-sudu-od-sina-devina-i-mire-antonovic.html Bivša ljubav Miroslava Ilića Mirjana Antonović obavestila je javnost da su dobili jednu bitiku u dugačkom ratu koji vode kako bi naterala slavnog pevača da prizna njihovog sina Devina. ]]> Ovo znači da će Ilić, ukoliko Apelacioni sud potvrdi, ipak morati da se podvrgne DNK testu i samim tim prizna sina.

]]>
Fri, 17 Nov 2017 07:01:22 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/402304/novi-detalji-miroslav-ilic-gubi-na-sudu-od-sina-devina-i-mire-antonovic.html