Press Online :: Zabava http://pressonline.rs/zabava/rss.html sr http://pressonline.rs/img/logo.png Press Online :: Zabava http://pressonline.rs/zabava/rss.html GOCA GRCALA OD BOLA! Uz ovu pesmu Šaban Šaulić ispraćen je na večni počinak: Da ti srce PUKNE OD TUGE! (VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417716/goca-grcala-od-bola-uz-ovu-pesmu-saban-saulic-ispracen-je-na-vecni-pocinak-da-ti-srce-pukne-od-tuge-video.html Šaban Šaulić sahranjen je u Beogradu, na Novom groblju. Supruga Gordana jedva je izdržala ovaj dan na nogama. Sin Mihajlo sve vreme ju je držao za ruku. ]]> Kralj narodne muzike ispraćen je na večni počinak uz poznatu "Ne plači, dušo", koju je 1984. godine jedne pijane noći pevao dragoj Goci. 

 

Dok se pesma orila, udovica je poljubila pevačev kovčeg, pa zaplakala kao nikada pre. 

Podsetimo, Šaban Šaulić izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. U automobil u kome se pevač vozio, zakucao se vozač u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 20:57:38 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417716/goca-grcala-od-bola-uz-ovu-pesmu-saban-saulic-ispracen-je-na-vecni-pocinak-da-ti-srce-pukne-od-tuge-video.html
Niko nije rekao da je život lagan: Ovo pročitajte kada ste loše volje http://pressonline.rs/zabava/life-style/369035/niko-nije-rekao-da-je-zivot-lagan-ovo-procitajte-kada-ste-lose-volje.html Tužne misli često ste mogu da rasprše samo promenom perspektive. Ponekad se za nas zalepe kao smola i čini nam se da smo dvostruko teži, slabiji i teško nam je da se pokrenemo i otrgnemo toj melankoniji. ]]> Foto:zenskikutak.rs

Istina je da nam svet tada deluje kao hladno, neprijateljsko mesto koje nema razumevanja za nas. Ali sve je to daleko od istinu... U takvom stanju uma gubimo vezu s pozitivnom stranom perspektive, činjenicama u kojima uživamo kada nam se život čini lepim i bogatim.

To znači kako je vreme da se podsetite na ove apsolutne istine. Svaka sledeća rečenica malo po malo će otkidati komadiće vašeg lošeg raspoloženja, dok ništa od njega više ne ostane.

* Uvek ćete nekome biti centar sveta
* Vaš osmeh može usrećiti i nekoga kome se baš ne sviđate
* Svaku noć neko o vama razmišlja pre nego zaspi.
* Čini li vam se da vas neko mrzi, to je često zato što žele biti kao vi.
* Svako ima barem dve osobe na svetu za koje je spreman da da život.
* U proseku, najmanje desetak ljudi na svetu vas voli na svoj način.
* Život je prekratak da bi se svako jutro budili sa grižnjom savesti. I zato volite osobe koje su dobre prema vama, zaboravite na one koje nisu i zapamtite da se sve događa s nekim razlogom.
* Čak i kada napravite najveću grešku svog života, iz nje će nastati nešto dobro.
* Kada imate osećaj da je celi svet protiv vas, pokušajte ga promatrati iz drukčije perspektive i shvatićete da nije tako.
* Zapamtite zauvek: kada vam život ponudi drugu šansu, taj puta će ispasti dobro! Ako dobijete li novu priliku, zgrabite je. I ako vam se zbog toga promeni celi život, pustite neka se to dogodi. Niko nije rekao da je život lagan. Ali verujte, svaka sekunda je toga vredna.

foto Profimediafoto 
]]>
Fri, 22 Feb 2019 01:50:25 +0100 Life style http://pressonline.rs/zabava/life-style/369035/niko-nije-rekao-da-je-zivot-lagan-ovo-procitajte-kada-ste-lose-volje.html
Horoskop za petak 22. februar http://pressonline.rs/zabava/astro/391119/horoskop-za-petak-22-februar.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:Nezavisne.com

OVAN
Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da Vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju. Partner trenutno nema previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i neku javnu raspravu.

BIK
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz dogadjaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine. Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na Vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

BLIZANCI
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontrolišete Vaš način rada, ali iz Vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim napornim obavezama.

RAK
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje Vam saznanje, da Vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima. U odredjenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti. Sugestija: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju, kao recept za dobro raspoloženje.

LAV
Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite se na korak do nekog značajnijeg uspeha. Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA
Uspešno predvidjate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje Vas uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su Vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam medju saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip »uzimanja ili davanja«, ali ne i na Vaše zadovoljstvo. Čini Vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da Vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama. Sugestija: Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

ŠKORPIJA
Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima. Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, izbegavajte neke loše navike.

STRELAC
Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje Vas dodatno obavezuju pred saradnicima. Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako Vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

JARAC
Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa odredjene distance. Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

VODOLIJA
Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani. Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere. Sugestija: Izbegavajte različite neprijatnosti i situacije koje Vas previše iscrpljuju.

RIBE
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, odredjena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da Vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 01:51:00 +0100 Astro http://pressonline.rs/zabava/astro/391119/horoskop-za-petak-22-februar.html
IZA ZIDINA ZABRANJENOG GRADA: Hijerarhija i spletke u velelepnim haremima kineskih careva http://pressonline.rs/zabava/zanimljiva_istorija/393428/iza-zidina-zabranjenog-grada-hijerarhija-i-spletke-u-velelepnim-haremima-kineskih-careva.html Udruživanje sa evnusima, čedomorstva, izumi... Sa 20.000 žena, haremima u carskoj Kini nije manjkalo dinamike ]]> U drevnoj carskoj Kini, car je morao da osigura nastavak dinastije dobijanjem naslednika. Zbog toga, vladari su imali ogromne hareme prepune žena, a zvog važnosti koju je ova institucije vremenom dobila, u njima je postojala čak i hijerarhija.
 


ČITAJTE ŠTAMPANO IZDANJE NA NOVINARNICA.NET - 1,33 EUR ili 160 RSD Žene u imperijalnom haremu svrstavale su se u tri ranga: carica, družbenice i konkubine. Evnusi koji su služili ove žene takođe su smatrani integralnim delom harema.
 

ZABORAVLJENA ISTORIJA: Priča o haremu srpskog vojvode i nestalom ostrvu na Dunavu (FOTO) https://goo.gl/D8DQEc 


Carica, koja je bila na vrhu hijerarhije, predstavljala je "zvaničnu suprugu". Ona je bila najpoštovanija žena u Kini i nosila je titulu "majke sveta". Svi osim cara i njegove majke bili su ispod nje i morali su da slušaju njena naređenja.

Profimedia, Peking, Zabranjeni grad

Foto: Profimedia, Peking, Zabranjeni gradPored carice, postojao je i čin carice udovice za one žene koje su nadživele svoje muževe. Najpoznatije među njima su Vu Cetjen iz dinastije Tang (koja je kasnije bila jedina žena koja je preuzela titulu cara) i Cisi iz dinastije Đing.

Kineska erotska umetnost 18. veka; Autor: Profimedia

 

Foto: Kineska erotska umetnost 18. veka; Autor: ProfimediaNakon carice, dolazile su družbenice. Broj i činovi družbenica razlikovao se u zavisnosti od vladajuće dinastije. U vreme dinastije Đing, carski harem imao je jednu carsku plemenitu družbenicu, dve plemenite družbenice i četiri družbenice. Broj konkubina je takođe varirao pa je car mogao imati do 9 konkubina visokog ranga, 27 konkubina srednjeg ranga i 81 konkubinu najnižeg ranga. Međutim, tokom dinastije Han (206 pre nove ere - 220) broj konkubina nije bio ograničen, a tokom vladavine cara Huana i cara Linga, više od 20.000 žena živelo je u Zabranjenom gradu.

Kineska erotska umetnost 18. veka; Autor: Profimedia

Foto: Kineska erotska umetnost 18. veka; Autor: ProfimediaZa vreme vladavine dinastije Ming (1368-1644) postojala je zvanična procedura za odabir konkubina carskog harema. Na svake tri godine, u Zabranjenom gradu, pravio se izbor devojaka od 14 do 16 godina koje su birane na osnovu njihovog porekla, vrlina, ponašanja, karaktera, zdravlja i izgleda.

Kineska erotska umetnost 17. veka; Autor: Profimedia

Foto: Kineska erotska umetnost 17. veka; Autor: ProfimediaDa bi se osiguralo da su deca zaista careva, muškarcima nije bilo dozvoljeno da služe žene u haremu. Jedino su kastrirani muškarci, evnusi, mogli da obavljaju taj posao. Tokom čitave istorije kineske carevine, evnusi su služili carsku porodicu . U dinastiji Ming, bilo je čak 100.000 evnuha u službi cara i njegovog harema.

Kineska erotska umetnost 18. veka; Autor: Profimedia

Foto: Kineska erotska umetnost 18. veka; Autor: ProfimediaU borbi za carevu naklonost, dolazilo je do potpuno očekivanog rivaliteta među ženama. One najambicioznije često su se udruživale sa evnusima i podmetatale razne spletke svojim suparnicama. Postoji verovanje da je Vu Cetjen, koja je tada bila careva družbenica, ubila svoje novorođenče i okrivila caricu Vang, i tako preuzela njeno mesto. 

Tradicionalna kineska erotska umetnost; Izvor: Wikipedia Creative Commons

Foto: Tradicionalna kineska erotska umetnost; Izvor: Wikipedia Creative CommonsPo legendi, Huang Di, poznat i kao Žuti car, imao je samo četiri konkubine koje nisu bile izabrane zbog izgleda, već zbog svojih sposobnost. Po legendi, jedna od njih se smatra izumiteljem pribora za jelo odnosno kineskih štapića, dok se za drugu veruje da je izmislila češalj. One su složno pomagale Huang Diju u vladanju zemljom. 
 
Tradicionalna kineska erotska umetnost; Izvor: Wikipedia Creative Commons

Foto: Tradicionalna kineska erotska umetnost; Izvor: Wikipedia Creative CommonsMože se reći da druge konkubine nisu bile baš te sreće. Nakon careve smrti, mnoge bi bile spaljene jer se verovalo da će se tako pridružiti svom gospodaru u zagrobno

]]>
Fri, 22 Feb 2019 01:51:44 +0100 Zanimljiva istorija http://pressonline.rs/zabava/zanimljiva_istorija/393428/iza-zidina-zabranjenog-grada-hijerarhija-i-spletke-u-velelepnim-haremima-kineskih-careva.html
Kako da u nekoliko koraka promenite život? http://pressonline.rs/zabava/life-style/301374/kako-da-u-nekoliko-koraka-promenite-zivot.html Očajnički želite da promeniti svoj život, ali ne uspevate da pronađete vremena za to? Možda treba da se fokusirate na nekoliko manjih ciljeva koji će doneti celokupno poboljšanje. ]]> Naime, svet je zahvatio fenomen nazvan "životni plan 5:2" koji navodno poboljšava finansije, karijeru, pa čak i ljubavni život.

Nakon velike popularnosti stroge i brze dijete 5:2 zahvaljujući kojoj su, kako piše Daily Mail, hiljade ljudi uspele da skinu višak kilograma, neki su došli na ideju da isti princip primene i na celokupan život i napredovanje u svim njegovim segmentima.

Koncept dijete 5:2 je veoma jednostavan: pet dana nedeljno jedete šta god poželite, a preostala dva dana gladujete. Tokom dvodnevnog gladovanja ženska osoba može da unese samo 500 kcal dnevno (ili 600 kcal za muškarce), a narednih pet dana može jesti šta želi.

Inspirisana dijetom 5:2, Kejt Harison u svojoj novoj knjizi iznela je životni plan 5:2 u kom je princip dijete primenila na ostatak života. Kako tvrdi, uz pomoć životnog plana 5:2 ima više samopouzdanja, bolje spava i bolje funkcioniše u svim najvažnijim aspektima života.

Odgovor je u tome da sami sebi postavite male zadatke dva dana nedeljno i izvršavate ih uz svakodnevne obaveze – na putu do posla, u pauzi za ručak ili dok spremate decu za spavanje.
Početak plana.

Odaberite dva dana koja će se uklopiti u koncept 5:2, a ponedeljak bi mogao biti zgodan jer predstavlja početak radne nedelje, ali svakako je preporučljivo izabrati uvek iste dane. Obavljajte zadatke tokom svakodnevnih obaveza. Prihvatite izazove u obavljanju svakodnevnih zadataka – neka svaki traje tačno 25 minuta. Koristite štopericu kako biste ostali fokusirani i pokušali da učinite što je više moguće u kratkom roku.

Važne stvari 5:2

Postoji mnogo dokaza za to da zamišljanje boljeg života uveliko utiče na kreiranje sadašnjosti. Ovo je sjajna vežba za početak. Razmišljajte o svom sledećem velikom „okruglom“ rođendanu i postavite sebi pitanja kao što su: gde se održava zabava, ko je sve prisutan, ko vam drži govor u čast, šta ta osoba govori o vama, kako izgledate i kako se osećate, šta ste postigli u životu i da li ste zadovoljni sami sobom. Razmislite o svojim odgovorima na ta pitanja i šta biste mogli da učinite da ostvarite željene ciljeve pre tog rođendana.

Male stvari 5:2

Uzmite beležnicu i napišite naslov „male stvari“, postavite štopericu na pet minuta i zapišite sve one male obaveze koje neprestano izbegavate: pranje zavese za tuš, prišivanje dugmića, prebacivanje osiguranja... Pogledajte listu, procenite koju od tih stvari možete završiti u roku od deset minuta i obavite to odmah. Nakon toga na listu dodajte još malih obaveza koje možete završiti za deset minuta, pa svake nedelje u pomenuta dva dana rešavajte neku od navedenih stvari. Kada god osetite da vas guše silne obaveze, završite neku od malih stvari s liste i osetićete se bolje.

Brige 5:2

Kada god počnete da se brinete o nečemu – jednostavno prestanite. U svesci kratko opišite šta vas brine i odredite vreme kada ćete se time baviti. Odredite vreme za zabrinutost u dva dana u nedelji, izdvojite 20 minuta i koncentrišite se na popis briga. Postavite štopericu na 20 minuta i prođite kroz listu pa pokušajte da se sa zabrinutosti prebacite na rešavanje problema. Odgađanjem zabrinutosti povećaćete kvalitet života, a ujedno ćete znati da imate vremena za rešavanje važnih problema.

Ako je vaš dom neorganizovan, takav vam je verovatno i život. Međutim, rešavanje nereda u jednom potezu može biti zastrašujuće, zato to učinite na način 5:2. Postavite štopericu na 20 minuta, izaberite svoju najmanje omiljenu prostoriju u kući i pokušajte da je sagledate iz drugog ugla. Razmotrite kako izgleda, kako miriše, da li je u toj prostoriji pretoplo ili prehladno. Napišite rešenje za svaki navedeni problem i držite se plana.

Odnosi 5:2


Obavežite se da ćete jesti za stolom s porodicom dva dana nedeljno, i to uz ugašen televizor. Napišite listu vama najdražih osoba i odaberite onu koja zaslužuje neku nagradu, pa napravite listu načina na koje je možete iznenaditi, a to ostvariti u određena dva dana u nedelji. Napišite listu ljudi s kojima ste izgubili kontakt, pošaljite im razglednicu, e-mail ili poruku tokom ta dva dana.

Finansije 5:2


Vođenje finansija može biti poprilično zahtevno, a kako bi bilo podnošljivije, brigu o njima "razbijte" na nekoliko manjih aktivnosti kako bi vam bilo lakše. U jednom od navedena dva dana u nedelji procenite svoje lične finansije prikupljajući račune, a kada ih pregledate, možete započeti razvijanje strategije u odabrana dva dana.

Razmislite o alternativnim ponudama kredita, štednje i hipoteke, odlasku u jeftiniji supermarket, ili pak nošenju ručka na posao, umesto kupovine gotovog.

Troškovna dijeta 5:2


Usredsredite se na ono što vam zaista treba i ono što kupujete iz navike. Zapišite na šta prosečno trošite tokom dana. Zatim tokom dva dana u nedelji zadajte sebi 25 odsto manji budžet i potražite načine na koje se možete zabaviti i ugoditi sebi besplatno. Na račun ušteđenog priuštite sebi neku veću stvar, sitnice za dom ili kraći odmor.

Vežbanje 5:2

Ako niste ljubitelj vežbanja, ovo je odličan način rekreacije za vas. Pokušajte da se svakog dana krećete barem 20 do 25 minuta. Dokazano je da kratki, ali snažni talasi fizičke aktivnosti mogu biti jednako delotvorni kao odlazak u teretanu. Krećite se dok obavljate svakodnevne poslove. Evo nekih primera: uvek idite stepenicama umesto liftom, dok gledate televiziju trčite u mestu, siđite stanicu ranije iz autobusa ili tramvaja, pa prošetajte...

Raspoloženje 

Kada ste zadnji put učinili nešto za sebe, pa se zbog toga osećali sjajno? Iako ideja o samonagrađivanju zvuči privlačno, istina je da mnogima nedostaje samopouzdanja ili misle da to ne zaslužuju. Za početak tokom jednog od dva dana napravite popis deset stvari koje možete učiniti za sebe i koje će vas razveseliti.

To ne moraju biti stvari koje koštaju. Na primer, priuštite sebi pola sata čitanja knjige, časopisa, gledanje omiljene serije ili sporta, doterajte noge ili probajte da skuvate neko novo jelo. Nakon što odvojite vreme za sebe, sigurno ćete se bolje osećati. Vodite dnevnik dobrih stvari - to će vas dodatno razveseliti, a tokom svaka dva određena dana u nedelji zabeležite tri pozitivne stvari. To mogu biti male stvari koje će vas usrećiti, ali i pružiti osećaj zahvalnosti – velika šolja kafe, prijateljev poziv ili pogled na dugu s kancelarijskog prozora.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 01:56:30 +0100 Life style http://pressonline.rs/zabava/life-style/301374/kako-da-u-nekoliko-koraka-promenite-zivot.html
SAZNAJTE: Koliko je VERAN njegov horoskopski znak? http://pressonline.rs/zabava/astro/353144/saznajte-koliko-je-veran-njegov-horoskopski-znak.html Ako je vaš dragi Bik u horoskopu, dobre su šanse da će vam biti veran do kraja života… ]]> Ako ste se pitali koliko će dugo trajati vaša veza sa novim partnerom horoskop može odgovoriti na to pitanje.

Ovan

Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i celim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja duboka. U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte, pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa.

Bik

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks.

Blizanci

U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

Rak

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su verni.

Lav

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve.

Devica

U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da budu odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.

Vaga

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Jedan od najodanijih, uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova. I ljubomore. Zbog nje završiće se mnoge Škorpijine veze, a ona će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno poverenje.

Strelac

Dugo razmišlja pre nego što se veže. Strelčevi su neodlučni po emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju dobro i da ih kriju.

Jarac

On očekuje apsolutnu vernost. Pripadnici ovog znaka su vrlo tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo da potraje celog života. Od svog partnera očekuju potpunu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će vas otpisati. Dobar seks i deca su lepak koji Jarca drži u vezi.

Vodolija

Potreban je stalan izazov... Teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života. Ipak, mogu da se predaju i zaljube, ali to puca ako bi morali previše da se prilagođavaju. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikada nije dosadno.

Ribe

Najvernije među horoskopskim znacima. Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vernosti i život bi najradije proveli sa jednim partnerom. U ljubavi su uporni, romantični, a iz odnosa će otići kad nakupljene frustracije ne mogu da drže u sebi.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 01:57:42 +0100 Astro http://pressonline.rs/zabava/astro/353144/saznajte-koliko-je-veran-njegov-horoskopski-znak.html
BUBNJAR OTKRIO TAJNU O ŠABANOVOM VANBRAČNOM SINU: Šaulić je davao 500 EVRA mesečno Robertu! TO JE BILO NA POČETKU NJEGOVE KARIJERE! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417715/bubnjar-otkrio-tajnu-o-sabanovom-vanbracnom-sinu-saulic-je-davao-500-evra-mesecno-robertu-to-je-bilo-na-pocetku-njegove-karijere-.html Šaban Šaulić sahranjen je na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Brojni prijatelji, rodbina, kolege i građani okupili su se da pevača isprate na večni počinak. ]]> -Poznajem Šabanovog sina iz vanbračne zajednice. Lično znam da je Šaban Šaulić davao 500 evra mesečno Robertu Šauliću ranije, šta je posle bilo ne znam. Deluje mi kao da nešto nije u redu sa njim, otac ga je ispoštovao dok je bio živ. On živi u Zrenjaninu i njega čuva neka baba. Ko je ta žena ne znam... Znam samo da Šaban i on jako liče - priznao je Imetović.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 20:56:48 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417715/bubnjar-otkrio-tajnu-o-sabanovom-vanbracnom-sinu-saulic-je-davao-500-evra-mesecno-robertu-to-je-bilo-na-pocetku-njegove-karijere-.html
KADA JE UGLEDAJU, SVI ZANEME: Svi znate OCA Nikole Rokvića, a kada budete videli kako IZGLEDA majka Slavica, nećete verovati! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417714/kada-je-ugledaju-svi-zaneme-svi-znate-oca-nikole-rokvica-a-kada-budete-videli-kako-izgleda-majka-slavica-necete-verovati.html Malo ko zna važnu kariku porodice Rokvić, a ona je upravo majka Slavica ]]> Popularnu porodicu Rokvić, naročito muški deo "ekipe" svima je dobro poznat, kako po dobrom vokalu, tako i po izvanrednoj interakciji sa publikom.

 

 

 

No, malo ko zna važnu kariku Rokvića, a ona je upravo majka Slavica, koja se nedavno oprobala u ulozi pisca, a njena knjiga "Danak u Krvi" naišao je na pozitivan odjek čitalaca.

 

Iako se retko eksponira u medijima, njena harizma i lepota ostavlja bez reči, a kako godine prolaze, ona je sve zanosnija plavuša. 

 

]]>
Fri, 22 Feb 2019 20:52:12 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417714/kada-je-ugledaju-svi-zaneme-svi-znate-oca-nikole-rokvica-a-kada-budete-videli-kako-izgleda-majka-slavica-necete-verovati.html
KOGA ONI ZAVARAVAJU? Kija i Sloba otišli na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE! Nisu ni slutili da su se odali! (FOTO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417713/koga-oni-zavaravaju-kija-i-sloba-otisli-na-zajednicko-putovanje-nisu-ni-slutili-da-su-se-odali-foto.html Kija i Sloba su ostavili dvosmislene objave na Instagramu. ]]> Aktuelni pevač i bivši zadrugar, Sloba Radanović, odlučio je da svoju majku Draginju povede u obilazak Praga. Ali u domaće medije je dospela informacija, da im tamo društvo pravi, Slobina bivša žena i ne baš omiljena snajka, Kristina Kija Kockar. 

foto: Printscreen, Instagram

A informacija je dospela u medije zahvaljujući društvenoj mreži Instagram gde su Kija i Sloba objavili slike. 

Naime, Sloba je objavio fotografiju koja je nastala u poznatoj prodavnici igračaka u Pragu, a onda je i Kija u vidu Instagram storija objavila fotografiju, za koju se pretpostavlja da je nastala na istom mestu u prestonici Češke.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 20:51:32 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417713/koga-oni-zavaravaju-kija-i-sloba-otisli-na-zajednicko-putovanje-nisu-ni-slutili-da-su-se-odali-foto.html
ŠABANOVOM UNUKU ISKLJUČENI SVI TELEFONI, NIKOME SE NE JAVLJA "Moj jedini deda, moj dekara..." su reči koje je napisao, a onda učinio NEŠTO DRASTIČNO http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417712/sabanovom-unuku-iskljuceni-svi-telefoni-nikome-se-ne-javlja-moj-jedini-deda-moj-dekara-su-reci-koje-je-napisao-a-onda-ucinio-nesto-drasticno.html Luka Adžić (21), unuk Šabana Šaulića, nakon saznanja da je njegov deda poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, povukao se u sebe i ne prestaje da plače. ]]> Luka Adžić je i dalje, kako smo saznali od članova njegove porodice, u Belgiji, gde se nalazi zbog sportskih i profesionalnih obaveza, dok će u Beograd doći tek na sahranu. 

- Luka ne može da dođe sebi od šoka. Dedu je obožavao. Možda čak više od svih drugih članova porodice. Ponosan je bio na činjenicu da je baš njegov deda kralj narodne muzike. Ne zna se ko je tačno ponosniji bio, da li Šaban na Luku ili Luka na dedu - ispričao je za VIP magazin jedan od članova velike familije Šaulić i dodao da do Luke trenutno niko ne može da dođe.

- On je isključio sve telefone, društvene mreže... Nikome se ne javlja i na sa kim ne želi da razgovara, pa ni sa roditeljima, majkom Sanelom i ocem Ivanom - kaže izvor za VIP i objašnjava razloge takvog ponašanja.

Šaban ŠaulićŠaban Šaulić, Foto: Printskrin: Večernje novosti

- Luka nikada nikog nije izgubio i zbog toga ne zna kako da se nosi s ovim nemerljivim gubitkom. Prvi put je ostao bez nekog svog, i to ne bez bilo koga, već bez omiljene ličnosti iz svog života. Deda mu je bio sve. Podržavao ga je u nameri da postane fudbaler. Kada je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, deda je bio najponosniji i svima se hvalio. Čak je nosio majicu sa Lukinim likom na kojoj je pisalo: „Moj unuk, moj ponos“ - završava izvor za VIP.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 18:18:36 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417712/sabanovom-unuku-iskljuceni-svi-telefoni-nikome-se-ne-javlja-moj-jedini-deda-moj-dekara-su-reci-koje-je-napisao-a-onda-ucinio-nesto-drasticno.html
Novom frizurom izazvala je LAVINU KOMENTARA, a nećete verovati kako je DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IZGLEDALA PRE DVE GODINE! (VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417711/novom-frizurom-izazvala-je-lavinu-komentara-a-necete-verovati-kako-je-dusica-jakovljevic-izgledala-pre-dve-godine-video.html Mnogi će se iznenaditi kad je budu videli. ]]>

Voditeljka najgledanijeg rijalitija u regionu Zadruge 2Dušica Jakovljević privlači veliku pažnju javnosti svojom lepotom i harizmom, a obožavaoci je na društvenim mrežama svakodnevno obasipaju komplimentima i pozitivnim komentarima.

Autor: TvPink Printscreen

Lepa voditeljka je nedavno svoju kratku frizuru, po kojoj je bila prepoznatljiva i omiljena, zamenila za dugu plavu kosu i prijatno iznenadila sve gledaoce kraj malih ekrana.

Autor: Instagram

Ona se trudi da uvek bude svoja i jedinstvena, a to je pokazala i fotografijom koju je objavila na svom profilu na ,,Instagramu". Dušica se pohvalila svojim fanovima kako je izgledala pre dve godine, a nema sumnje da su joj mnogi napisali da se nimalo nije promenila.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 18:18:48 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417711/novom-frizurom-izazvala-je-lavinu-komentara-a-necete-verovati-kako-je-dusica-jakovljevic-izgledala-pre-dve-godine-video.html
Darko Lazić: Bole me pluća, ne mogu da pevam! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417710/darko-lazic-bole-me-pluca-ne-mogu-da-pevam.html Folk pevač Darko Lazić (27) gostovao je juče u emisiji "Amidži šou", gde ga je ugostio Ognjen Amidžić, pa je folker pred kamerama progovorio o kobnoj saobraćajnoj nesreći i otkrio da će dugo zbog svega imati traume. ]]> - Uhvatila me je jeza čim sam izašao iz auta i stao na mesto gde sam se slupao. Nije mi bilo svejedno ni dok mi je tata pričao kako je sve to izgledalo i gde je završio auto u kom sam se vozio i gde sam se na kraju ja zaustavio. Na kraju krajeva, bitno je da je ostala živa glava. I dalje imam traume kad se setim toga i pred spavanje mi se vraćaju scene nesreće. Sledeća stvar koje sam se sećao posle udesa je bolnica. To su mi prve slike posle buđenja iz kome. Sve mi je to ipak u glavi samo kroz maglu. Ljudi koji su mi dolazili u posetu su govorili da su bili tu, ali ja se nikoga ne sećam. Prvi mesec oporavka je bio jako težak za mene jer sam imao mnogo ozbiljnije povrede nego što sam i sam mislio da imam. Butna kost i kuk su stvari koje se operišu i zarastu, ali sam imao veći problem sa plućima, rebrima i grudnim košem - rekao je Lazić. Pevač je potom objasnio da i dalje ne može lepo da podigne desnu nogu, koju će još dugo morati da leči kako bi sve bilo kako treba.

printscreen/instagram.com/gagicmarina

Darko i Marina izabrali ime za sina

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić izabrali su ima za naslednika, pa su objavili da će im se sin zvati Aleksej. Prvobitno je bilo objavljeno da će pevač i njegova lepša polovina, koja je u šestom mesecu trudnoće, sinu dati ime Strahinja, ali su oni ipak promenili odluku.

- Prvo smo mislili da će se sin zvati Strahinja, ali najverovatnije će biti Aleksej. Sigurno će biti Aleksej - rekao je Darko kroz osmeh.

- Ne mogu da podignem desnu nogu, a to će trajati najduže. Treba puno strpljenja da se sve samo sredi i zaraste - rekao je Darko i dodao.

- Sve je to sad iza mene, a pored toga što sam živ, najveću motivaciju davalo mi je saznanje da je moja verenica Marina trudna i da ću ponovo postati otac. To me je najviše obradovalo - objasnio je folker. Lazić je na kraju rekao i da danas drugačije gleda na život i da će mnoge životne navike odsad pa nadalje promeniti kako sebe ponovo ne bi doveo u sličnu opasnost.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 18:17:24 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417710/darko-lazic-bole-me-pluca-ne-mogu-da-pevam.html
Mesto na kome je Šaban izgubio život je ukleto: Evo zbog čega! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417709/mesto-na-kome-je-saban-izgubio-zivot-je-ukleto-evo-zbog-cega.html Pevač Šaban Šaulić je poginuo u nedelju ujutru u saobraćajnoj nesreći u okolini Bilefelda, kod mesta Gitersloh u Nemačkoj, a deonica na kojoj su on i njegov saradnik Mirsad Kerić izgibili život smatra se za najkritičniju tačku tog puta. ]]> Prema nemačkim medijima, čak  trećinu saobraćaja na auto-putu A2 čine teški kamioni sa prikolicama, a ova deonica se smatra kritičnim kada je reč o bezbednoj vožnji.  

www.westfalen-blatt.de

Mesto nesreće...

Stručnjaci su juče posebnom "sfera kamerom" snimili ceo put, kako bi se mogla napraviti rekonstrukcija nesreće u kojoj su Šaulić i Kerić nastradali.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 18:16:57 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417709/mesto-na-kome-je-saban-izgubio-zivot-je-ukleto-evo-zbog-cega.html
SAHRANJEN ŠABAN ŠAULIĆ! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417708/sahranjen-saban-saulic-.html Porodica, prijatelji i kolege se zauvek opraštaju od svog voljenog Šabana. ]]>

Tačno u 15 sati kovčeg sa telom tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića iznet je iz kapele. Njegovo telo će pogrebnim vozilom prekrivenim cvećem biti transportovano do Aleje zaslužnih građana, gde će uskoro biti sahranjen.

Autor: Pink.rs

Tužna povorka krenula je ka grobnom mestu koje će postati Šabanova večna kuća i gde će se po poslednji put od njega oprostiti neutešni članovi porodice, prijatelji, kolege, kao i mnogobrojni poštovaoci njegovog lika i dela.

Autor: Pink.rs

Napolju, inače, sve vreme pada kiša... Neutešni ljudi iz povorke tužnim glasom komentarišu da i nebo danas plače za legendarnim Šabanom Šaulićem.

Autor: Pink.rs

Šabanovu udovicu Gordanu sve vreme je pridržavao sin Mihajlo i njegova verenica Danijela, dok su uplakanu ćerku Ildu držali suprug Bojan Vučković i Goran Jovanović.

Autor: Pink.rs

]]>
Fri, 22 Feb 2019 15:25:26 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417708/sahranjen-saban-saulic-.html
Cela estrada se oprašta od ŠABANA ŠAULIĆA! Svi u SUZAMA! (FOTO+VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417707/cela-estrada-se-oprasta-od-sabana-saulica-svi-u-suzama-fotovideo.html Na Novom groblju trenutno se nalazi nekoliko stotina uplakanih prijatelja, rođaka i kumova legendarnog pevača narodne muzike. ]]>

Malo pre nego što su na Novo groblje pristigli članovi porodice tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića, ispred kapele su se okupile njegove mnogobrojne kolege. Među prvima je došao Aco Pejović sa suprugom Biljanom, a odmah za njim i pevačica Vera Matović.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Ubrzo je na Novo groblje stigla i pevačica Sanja Maletić, koja će danas na večni počinak ispratiti svog cenjenog i voljenog kolegu, kao i folker Radiša Trajković Đani, koji je odmah položio cveće u blizini kapele.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Goca Božinovska i Zlata Petrović došle su zajedno. Na Novo groblje stigli su, takođe, Hasan Dudić, Šabanov brat od tetke, kao i Milena Plavšić, Nada Obrić, Milan Dinčić Dinča, Marina Tadić, Marina Visković, Rade Vučković, Filip Živojinović, Jašar Ahmedovski, Verica Šerifović, Dragana Mirković, Bora Drljača, Saša Kapor, Katarina Grujić, Dejan Matić, Dragana Mirković, Darko Lazić, Aca Lukas, Dara Bubamara, Rada Manojlović, Svetlana Ceca Ražnatović, Savo Milošević, Dragan Džajić, Milan Vasić, Miša Mijatović...

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: e-stock/Mirko Rodić

Autor: e-stock/Mirko Rodić

Autor: e-stock/Mirko Rodić

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: e-stock/Mirko Rodić

]]>
Fri, 22 Feb 2019 15:01:11 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417707/cela-estrada-se-oprasta-od-sabana-saulica-svi-u-suzama-fotovideo.html
CELA SRBIJA ISPRAĆA ŠABANA: Na stotine ljudi pristiže i polaže vence ispred kapele na Novom groblju (FOTO+VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417699/cela-srbija-ispraca-sabana-na-stotine-ljudi-pristize-i-polaze-vence-ispred-kapele-na-novom-groblju-fotovideo.html Sahrana će početi u 15 sati, pre čega će porodica sat vremena primati saučešće u kapeli. ]]>

Iako je sahrana kralja narodne muzike Šabana Šaulića zakazana za 15 časova, mnogobrojni prijatelji, kumovi i kolege već uveliko pristižu na Novo groblje, gde će tragično nastradali pevač danas biti sahranjen.

Autor: Pink.rs

Mnogobrojni poštovaoci lika i dela legendarnog umetnika skupili su se ispred kapele, gde su ostavili cveće s porukama, poslednjim pozdravima voljenom pevaču.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Na Novo groblje pristigli su i Šabanovi sugrađani Šapčani, koji su na čelu kolone istakli veliki naslikan Šabanov portret. Kako javljaju novinari Pink.rs koji su na mestu događaja, na groblju se trenutno nalazi blizu tri stotine ljudi.

 
]]>
Fri, 22 Feb 2019 13:27:42 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417699/cela-srbija-ispraca-sabana-na-stotine-ljudi-pristize-i-polaze-vence-ispred-kapele-na-novom-groblju-fotovideo.html
SUZE U SKUPŠTINI GRADA: Kemiš BRIZNUO U PLAČ, kuma Zorica ZANEMELA OD BOLA! (FOTO+VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417698/suze-u-skupstini-grada-kemis-briznuo-u-plac-kuma-zorica-zanemela-od-bola-fotovideo.html U potpunosti su ga savladale emocije, pred sam početak komemoracije! ]]>

Svakog trenutka u velikoj sali Skupštine grada Beograda počeće komemoracija tragično nastradalom pevaču Šabanu Šauliću, koji će danas na beogradskom Novom groblju biti ispraćen na večni počinak.

Autor: Pink.rs

Pored mnogobrojnih članova porodice, prijatelja, kolega, u Skupštinu grada pristigli su Šabanova kuma Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, koji su svoja mesta zauzeli u prvom redu. Zorica je nekoliko trenutaka pre početka komemoracije provela potpuno nema, gledajući u jednu tačku, dok njen suprug nije mogao da zaustavi suze, već je pre početka komemoracije briznuo u plač.

Autor: Pink.rs

Podsetimo, Zorica će biti jedan od govornika na današnjoj komemoraciji, posle koje će uslediti sahrana u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

 
]]>
Fri, 22 Feb 2019 11:02:41 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417698/suze-u-skupstini-grada-kemis-briznuo-u-plac-kuma-zorica-zanemela-od-bola-fotovideo.html
Porodica i kumovi KREĆU NA KOMEMORACIJU, stigao i ŠABANOV UNUK! Čuju se JECAJI! (FOTO+VIDEO) http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417697/porodica-i-kumovi-krecu-na-komemoraciju-stigao-i-sabanov-unuk-cuju-se-jecaji-fotovideo.html Tužan dan za Šauliće. ]]>

Neutešni članovi porodice, kumovi i prijatelji Šabana Šaulića uveliko su se okupili u kući žalosti na Dedinju, odakle kreću na komemoraciju tragično nastradalom pevaču, koja će biti održana u 11 sati u velikoj sali Skupštine grada Beograda.

Autor: Pink.rs

Fotoreporteri Pink.rs uslikali su ispred porodičnog doma Šaulića Dajanu Paunović, kumu Šabanove ćerke Ilde Šaulić, koja kreće ka Skupštini grada.

Autor: Pink.rs

Takođe, u kuću žalosti pravo iz inostranstva pristigao je i Luka Adžić, unuk legendarnog pevača narodne muzike, u pratnji Sanele Zorana Batice Mirkovića.

Autor: Pink.rs

Oni će otuići zajedno na komemoraciju u Skupštinu Grada Beograda, dok će od 14 časova u kapeli Novog groblja primati saučešće. Sahrana je zakazana za 15 sati.

 
]]>
Fri, 22 Feb 2019 10:30:08 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417697/porodica-i-kumovi-krecu-na-komemoraciju-stigao-i-sabanov-unuk-cuju-se-jecaji-fotovideo.html
Sada ću opet da zaplačem: Teodora Džehverović na ivici suza u "MAGAZINU IN"! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417696/sada-cu-opet-da-zaplacem-teodora-dzehverovic-na-ivici-suza-u-magazinu-in.html Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković snimila je još jedno uzbudljivo izdanje vaše omiljene TV emisije, koje će biti na programu TV Pink u subotu, 23. februara u 17 sati. ]]> Gostujući u ''Magazinu In'' Teodora Džehverović bila je na ivici suza, budući da je na snimanju emisije bilo veoma emotivno.

- Uvek kad dođem kod tebe tako je sve emotivno i sada ću opet da zaplačem - rekla je Teodora, koju je po svoj prilici neka od tema u ''Magazinu in'' veoma drinula. 

Promo foto

Teodora Džehverović...

Ne propustite novo, ekskluzivno izdanje emisije "Magazin In" koje je na programu TV Pink u subotu, 23. februara u 17 časova!

]]>
Fri, 22 Feb 2019 00:19:14 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417696/sada-cu-opet-da-zaplacem-teodora-dzehverovic-na-ivici-suza-u-magazinu-in.html
Sandra Afrika izjavila saučešće Šabanovoj porodici, a onda se žestoko izblamirala! http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417695/sandra-afrika-izjavila-saucesce-sabanovoj-porodici-a-onda-se-zestoko-izblamirala.html Pevačica Sandra Afrika na najlepši mogući način izjavila je saučešće porodici Šaulić, a onda je sve krenulo nizbrdo! ]]> - Dragi kolega Šabane, ostavili ste neizbrisiv trag na srpskoj estradi. Živećete kroz vaše hitove. Hvala na svemu. Saučešće porodici Šaulić - napisala je Sandra a ovo nije prošlo nezapaženo.

twitter.com/Sandra Afrika

Sandra Afrika izjavila saučešće porodici Šaulić...

- Neka Sandra Afrika je nazvala Šabana Šaulića kolegom... pa ovo je kraj - napisao je korisnik društvenih mreža.

twitter.com/Estrogen

Afrika iznervirala korisnika društvenih mreža...

Pevačica na ovo nije ostala bez komentara, te je brutalno odgovorila:

- Draga moja, jedite go*na.

]]>
Fri, 22 Feb 2019 00:18:40 +0100 Džet set http://pressonline.rs/zabava/dzet-set/417695/sandra-afrika-izjavila-saucesce-sabanovoj-porodici-a-onda-se-zestoko-izblamirala.html