Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

03. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

Psiholozi ponovo ispituju malu Janu: Postoji neoboriv dokaz da je dete bilo na nasipu u trenutku Jeleninog ubistva!

Stručnjaci se nadaju da će preko devojčice doći do novih dokaza

Psiholozi ponovo ispituju malu Janu: Postoji neoboriv dokaz da je dete bilo na nasipu u trenutku Jeleninog ubistva!

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Jedan od predloga Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koje vodi istragu o brutalnom ubistvu Jelene Marjanović, biće i detaljno veštačenje izjava datih psiholozima njene ćerke Jane, koja je u vreme zločina imala pet godina. Kako "Večernje novosti" pišu, moguće je da će veštaci tražiti da pričaju sa detetom kako bi "izvukli" neka nova saznanja.

Jana je u vreme nestanka i zločina, kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, bila na nasipu sa ocem Zoranom Marjanovićem, koji je sada osumnjičen da je počinio teško ubistvo supruge.

U pomenutoj naredbi nadležnog tužilaštva navedeno je da se sumnja da je Zoran Marjanović zločin počinio u periodu između 16:49 i 17:30, kao i da se ubistvo dogodilo za najviše deset minuta.

- Navodi se da je u tom periodu bio odvojen od deteta. Detaljno će se proučiti razgovor psihologa sa Janom, a moguće je i da veštaci zatraže da oni pričaju sa njom i pokušaju da iz toga nešto više zaključe. Ono što se zna jeste da je dete o tom danu reklo: "Dogodilo se nešto strašno". Ipak, ima još nekih stvari koje je ispričala psiholozima i ti delovi će posebno da se veštače - priča izvor "Novosti".

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o Janinim izjavama: "Mama, tata i ja smo trčali nasipom, tata se zadihao i tražili smo mamu, a nje nigde nije bilo."

Izvor: Novosti.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage