Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 06. 2020.

Šta sat vašeg rođenja govori o vama?

Neke svoje postupke, stavove i raspoloženja bolje ćemo razumeti ako znamo numeričku vibraciju sata našeg rođenja. Kao što svaki dan u mesecu ima svoju numeričku vibraciju, tako i svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju, koja u mnogome utiče na oscilacije našeg bioenergetskog naboja.

Šta sat vašeg rođenja govori o vama?

Foto:dnevno.rs

Nije svejedno jeste li rođeni ujutru, popodne ili kasno uveče. Neke svoje postupke, stavove i raspoloženja bolje ćemo razumeti ako znamo numeričku vibraciju sata našeg rođenja.

Krug od 24 sata podeljen je na šest numeričkih stanica. Prva numerička stanica je između ponoći i 4 sata ujutro, druga između 4 i 8, treća između 8 i 12, četvrta između 12 i 16, peta između 16 i 20 i poslednja između 20 i ponoći.

Za rođene između ponoći i 4 sata

Vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule od oblaka. Imate bujnu maštu i ponekad se teško snalazite u svetu fizičke stvarnosti. Imate zanimljivu pesničku dušu i ljudi vas često ne razumeju jer je vaš način razmišljanja drugačiji i jedinstven. Ponekad delujete rasejano. Imate veoma plemenitu narav i uvek ste spremni da pomognete drugima.

 

Za rođene između 4 i 8 sati

Vas odlikuju brzina i sklad. Uporni ste i istrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Kao malo ko, vi se odlično snalazite u svetu sadašnje realnosti. Težite za time da drugima budete uzor, da se iz trena u tren dokazujete i potvrđujete.

Za rođene između 8 i 12 sati

Vi ste biće vere, nade i optimizma. Živahni ste, vedri i uvek u svojevrsnom stvaralačkom nemiru. Svuda zračite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu. Empatični ste i produhovljeni. Imate sklonosti prema umetnosti i filozofiji. Osoba ste mnogih talenata.

Za rođene između 12 i 16 sati
Vi ste energični, okretni i živahni. Za vas su bogom dani praktični poslovi. Dobar ste govornik, matematičar i fizičar, a ništa ne biste bili lošiji kao književnik, kada biste svoju energiju usmerili u tom pravcu. Ukratko - vi ste svestrano nadarena osoba koja može u mnogim profesijama i zanatima uspešno da izrazi svoj kreativni duh.

Za rođene između 16 i 20 sati

Vi ste osoba nemirnog, lutalačkog duha i pomalo nervozni. Pokreti su vam dinamični, reči oštre i snažne. Vi brzo mislite i delujete. Želite što više da proživiti i volite život u svim vidovima i oblicima. Često menjate odluke i stavove, i neretko istovremeno preduzimate različite poduhvate. Ko vas ne poznaje dobro, može pomisliti da ste brzopleti, ali vi ste itekako svesni šta radite.

Za rođene između 20 i 24 sata

Umerena ste, racionalna i uporna osoba. Želite da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti prema filozofiji i književnosti. Vi ste i produhovljena osoba koja bi, kada bi htela, mogla da ima velik uticaj na ljude oko sebe. Autoritet ste (možda ne i svojom voljom) u porodici i društvu, među prijateljima i rodbinom. Ponekad delujete pomalo uobraženo, ali to je zbog toga što ste puni samopouzdanja kao i životne i kreativne energije.

Izvor: dnevno.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati