Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

10. 08. 2017.

Šta odnos s majkom otkriva o muškarcu?

Način na koji se muškarac odnosi prema vlastitoj majci i odnos kakav ima s njom otkriva jako puno o njemu i omogućuje da otkrijete neke njegove osobine koje možda nikada ne biste uočili.

Šta odnos s majkom otkriva o muškarcu?

Foto:zenablic.rs

ZOVE JE SVAKI DAN

Ukoliko vaš partner majku zove svaki dan i s njom vodi duge razgovore, to znači da joj najverovatnije priča o svemu, uključujući i intimne detalje vašeg odnosa. Zbog toga će njegova majka imati mogućnost da zaviri u vašu najdublju intimu, ali će znati i za svaku vašu svađu, a mislimo da odgovor na pitanje čiju će stranu zauzeti znaju svi.

TRAŽI NJEN SAVET

Postoji nešto nemuževno u odraslom muškarcu koji ne može sam doneti odluku, već uvek traži pomoć i savet  majke. Naravno, poželjno je da poštuje njeno mišljenje, međutim ako mu je majčino odobravanje najvažnije i potrebno u svakom težem trenutku, to je znak da je kao osoba poprilično nesiguran. Ako nema dovoljno poverenja u sebe, kako će onda očekivati da vi verujte u njega?

NIJE ZAHVALAN

Muškarac koji vlastitu majku uzima zdravo za gotovo, verovatno nijednu osobu, uključujući i svoju djevojku, u svome životu neće dovoljno ceniti. Ovaj tip muškarca u većini slučajeva prvo gleda sebe i svoje potrebe. Osim toga, nikada nema potrebu da se zahvali ljudima kada nešto učine za njega, jer smatra da majka, žena ili prijatelj jednostavno rade ono što njihova uloga i nalaže.

JEDNOSTAVNO NISU BLISKI

Iako postoji niz opravdanih razloga da se odnos s roditeljima razvodni i da osećamo otuđeni od njih, neki muškarci jednostavno nemaju strpljenja, vremena ili srca kako bi ostali bliski sa svojom majkom. Ako ne zna da ceni odnos s prvom ženom koja ga u životu voli, tada su šanse da mu ljubav i u vašoj vezi bude prioritet jako male.

RUŽNO GOVORI O NJOJ

Bez obzira kakva je njegova majka bila za vreme njegovog odrastanja, njegova sklonost da ružno govori o ženi koja ga je rodila puno govori o njegovoj ličnosti. Razumljivo je ako se povremeno žali na vlastitu majku, međutim, konstantno ružno pričanje o majci pokazuje ozbiljan nedostatak poštovanja prema ženama i nezrelost.

JOŠ UVEK ŽIVI PREMA NJENIM PRAVILIMA

Muškarac koji i dugo nakon što se odselio iz porodičnog doma još živi po pravilima, vrednostima i standardima kojima ga je naučila majka u mladosti, nije u stanju sam uspostaviti vlastiti sistem vrednosti. Ako u gotovo svakoj njegovoj rečenici čujete "moja mama kaže", to nije samo nešto što bi vas moglo iritirati, već i znak da se boji da bude samostalan.

PROČITAJTE JOŠ VESTI:

 FATALNA PRIVLAČNOST: Strasna veza između profesora i učenice

Ovako živi najbogatija Britanka: Ja kuvam i vodim decu u školu, ne treba nam dadilja!

Sting: Svojoj deci neću ostaviti bogatstvo, moraju sami da se bore i zarade!

 


Izvor: ZENA.BLIC.RS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage