Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

14. 03. 2018.  - Autor: pressonline

KRUNIĆKU JE ISTRPELA, NJU NIJE MOGLA! Nadežda EKSPLODIRALA, pa KLELA I PRETILA: Dabogda UMRLA, razbiću ti GLAVU! (VIDEO)

Jedna rečenica uspela je da je izvede iz takta.

inoć su u "Zadruzi" održane lažne javne nominacije tokom kojih su se zadrugari izjašnjavali o tome kome žele da vide leđa. Kao što se očekivalo, većina njih bila je neiskrena i išla linijom manjeg otpora, što i oni sami od sinoć komentarišu, a na šta im je danas ukazao i Veliki šef u svom novom pismu.

Autor: TvPink Printscreen

Ova tema naročito je inspirisala Lepog Miću, koji se odmah javio za reč i po ko zna koji put cimerima u Beloj kući ukazao na to da treba da budu iskreni.

- Bilo je nekih iskrenih nominacija, kao što su Milan-Maca, Saška-Miki. Činjenica je da je bilo pritisaka, uticaja i lobiranja za vreme sastanaka, smatram da to nije u redu, već da svako treba da sudi o sebi i kaže šta misli - zaključio je Mića, nakon kojeg je reč dobio Bane Čolak.

Autor: TvPink Printscreen

- Ja sam nominavao Sašku, mislim da je to realno u potpunosti. Svi znate zbog čega sam se dvoumio između Saške i Dragice, i naravno da sam izabrao Sašku, rekao sam i svoje razloge za to, obrazložio sam narodu juče. ViktorijaTanjaŽuti su išli linijom malog otpora, Žuti je Draganu grlio i pušio cigaru na reklamama, a pre toga je rekao da je njoj želeo da vidi leđa. Mislim da je to bilo totalno lažno sa strane Žutog. Viktorija je glasala za Divnu posle konflikta sa Mićom i Saškom, to mi je nepojmljivo. Dragica je i dalje za mene vreća govana bez i jedne dobre osobine - izjavio je Čolak.

Autor: TvPink Printscreen

Tokom Čolakovog izlaganja došlo je do međusobnih provokacija između Dragice Janičić i Nadežde Biljić, koju je cimerka udarila u najslabiju tačku.

- Sve je ona o sebi rekla pre par dana, svi smo slušali dok je čitala - bacala je Dragica otrovne strelice, aludirajući na Nadeždinu bolnu ispovest Milanu Miloševiću o nasilju koje je trpela od strane bivšeg dečka, što je pevačicu momentalno izvelo iz takta, te je odmah skočila i počela da psuje Janičićevu.

Izvor: pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage