Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

PET ŽENA OTKRIVA TAJNU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ?! Sutra saslušanje novih svedoka u slučaju brutalno ubijene pevačice!

Pet žena - drugarice Jelene Krsmanović Marjanović, Janina vaspitačica i supruga Zoranovog brata, pozvane u tužilaštvo.

PET ŽENA OTKRIVA TAJNU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ?! Sutra saslušanje novih svedoka u slučaju brutalno ubijene pevačice!

Foto: Informer.rs

Saslušanje svedoka u okviru istrage koja se pred Višim tužilaštvom u Beogradu vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnničenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), privodi se kraju i ukoliko se u ponedeljak, za kada je zakazan novi krug saslušanja, pojave svi planirani svedoci, ta faza istrage biće završena.

Poslednja iz kuće Marjanovića svedočiće Milica, supruga Zoranovog rođenog brata Miloša.

- Ona, za razliku od ostalih Marjanovića, sa osumnjičenim nije u krvnom srodstvu, tako da bi morala da svedoči. Milica je neko ko je bio upoznat sa porodičnim odnosima i neko ko je sve vreme bio u toj kući, kako pre, tako i posle zločina. Milica je i identifikovala Jelenino telo nakon što je nađeno u kanalu. Zbog svega toga, njena izjava bi mogla da bude izuzetno važna za istragu - objašnjava izvor upućen u slučaj.

Na spisku svedoka nalazi se vaspitačica Zoranove i Jelenine ćerke Jane, kao i Jelenine drugarice, ali i žena Miloša Marjanovića, Zoranovog brata.

- Posebno značajna svedočenja mogla bi da budu svedočenja Jeleninih drugarica i njene šminkerke, sa kojima je bila u bliskim odnosima i kojima se poveravala. Upravo su Jelenine drugarice bile te koje su nakon Zoranovog hapšenja pričale da njihov brak nije bio savršen, kako su to Zoran i njegovi roditelji predstavljali u javnosti. Od drugarica se saznalo da je Jelena pored Zorana živela kao u paklu, da je bila nezadovoljna njegovim odnosom prema njoj, ali i odnosom njegovih roditelja prema njoj. Jelena se poverila jednoj prijateljici da joj je Zoran navodno kontrolisao i mobilni telefon, te da je čitao sve njene poruke, a znao je i da u njeno ime odgovara na njih. Prijateljice su pričale medijima da Jelena od Zorana nije mogla da diše i da je svuda išao sa njom - podseća izvor i dodaje da bi pevačicine drugarice eventualno mogle i da razjasne nedoumice o tome da li je Jelena imala tajni telefon, za koji članovi porodice Marjanović nisu znali.

- Taj telefon je početkom septembra na ulici našao meštanin Borče. Uzeo ga je i u njemu video fotografije i snimke Marjanovića. Odmah je telefon predao policiji, koja je navodno utvrdila da je pripadao Jeleni i da za njega niko od ukućana nije znao. Ona je putem tog aparata navodno slala poruke osobama od poverenja u kojima se žalila na Marjanoviće. Nakon njene smrti, aparat je među stvarima našao Vladimir, Zoranov otac. Obrisao je sve iz njega i počeo da ga koristi - kaže izvor.

Izvor: Informer.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage