Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

Ministar Udovičić u Egiptu na bilateralnim sastancima, na Međunarodnom omladinskom forumu (FOTO)

Pored aktivnog učešća na samom Forumu, ministra Udovičića očekuju se i brojni bilateralni susreti sa državnim zvaničnicima zemalja učesnica.

Ministar Udovičić u Egiptu na bilateralnim sastancima, na Međunarodnom omladinskom forumu (FOTO)

Foto: Promo

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao specijalni izaslanik predsednika Republike Srbije, boravi u Šarm el Šeiku od 5. do 7. novembra 2017. godine, radi učešća na Međunarodnom omladinskom forumu koji se održava pod pokroviteljstvom predsednika Arapske Republike Egipat, Abdel Fatah el-Sisija.

Učešće na forumu ministar Udovičić započeo je danas bilateralnim susretom sa ministrom omladine i sporta Egipta, Khaled Abdel Azizom, sa kojim je razgovarao o uspostavljanju saradnje dve države u oblastima omladine i sporta.

U razgovoru sa svojim kolegom ministar Udovičić istakao je značaj buduće saradnje u oblasti omladine i sporta, odnosno završetka aktivnosti i potpisivanje Memoranduma o razumevanju o saradnji u oblasti omladine i sporta, a s ciljem stvaranja uslova za intenzivnu razmenu iskustava, sportista, stručnjaka u sportu, organizaciju sportskih i omladinskih kampova, razmene mladih i drugo.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage