Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 06. 2017.

Da se Džej Lo i Aleks Rodriges vole, to znamo! Ali kako se slažu njihova deca?

Od kada je Aleks Rodriges ušao u njen život, Dženfer Lopez retko kada možemo videti bez osmeha. Ali njena sreća je kompletna samo kada su njena deca sa njom. A šta se dešava kada ona i Aleks spoje svoju decu?

Da se Džej Lo i Aleks Rodriges vole, to znamo! Ali kako se slažu njihova deca?

foto: zena.blic.rs

Tad nastaje dvostruka zabava. Ales, Džej Lo, njegove ćerke,12-godišnja Nataša i osmogodišnja Ela, i njeni devetogodišnji blizanci, Ema Maribel Munjiz i Maksimilijan David Munjiz, kao prava srećna porodica proveli su zajedno nedeljno popodne na bazenu. A zadovoljna lica četvoro dece govore o tome da se odlično slažu i da je provod najbolji kada su zajedno.

Sve tri nasmejane devojčice bile su u bazenu, Nataša i Ela grlile su tatu, a Ema pored njih pozirala je bliže mami Dženfer. Sasvim izdvojen, kao da mu dan nije bio za kupanje na ivici bazena, mazno naslonjen na mamu, sedeo je mezimac Maksimilijan David.

Džej Lo je već ranije sa fanovima podelila fotografiju sa Aleksovom sestrom i pokazala da su one uveliko u prijateljskoj i porodičnoj priči, a sada je usledila i zajednička fotogafija sa decom.

Kako u prethodna tri braka latino diva nije bila velike sreće, pitanje je da li posle prisnih porodičnih fotografija možemo da očekujemo i svadbena zvona. Po svemu sudeći, kompletnu sreću je našla pored Aleksa. Možda se uskoro pojavi u belom.

Izvor: zena.blic.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage