Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

11. 01. 2017.

Dženet Džekson krvavim običajem šokirala roditelje

Već neko vreme nije tajna da je Dženet zbog ljubavi prešla u islam, ali niko se nije nadao da će početi da praktikuje neke muslimanske običaje, koji se u američkom društvu smatraju varvarskima i neprimerenima modernoj civilizaciji.

Dženet Džekson krvavim običajem šokirala roditelje

foto: stil.kurir.rs

Američka pevačica Dženet Džekson prošle nedelje je u 51. godini rodila prvog sina, a sad je šokirala porodicu i prijatelje prihvativši versku tradiciju supruga, katarskoga milijardera Visama Al Mane.

Već neko vreme nije tajna da je Dženet zbog ljubavi prešla u islam, ali niko se nije nadao da će početi da praktikuje neke muslimanske običaje, koji se u američkom društvu smatraju varvarskima i neprimerenima modernoj civilizaciji, piše Radar Online.

Osim što je počela da u javnosti često nosi burku i publiku na koncertima pozdravlja rečima "Inshallah", pevačica je za sina Eisu organizovala žrtveno klanje janjeta ili koze kako bi pokazala svoju zahvalnost Alahu. Krvavi običaj navodno je uneo pravi raskol u porodicu Džekson, čiji članovi smatraju da je suprug Visam isprao mozak Dženet.

"Čim se Eisa rodio, otac mu je na uho šapnuo reč "Adhan", pa mu je tako nagovestio da će mu Alah biti jedini bog, a Muhamed jedini prorok", rekao je izvor blizak katarskom bogatašu.

Džekson i Al Mana venčali su se 2012. godine. Kad je saznala da je trudna i da nosi dečaka, pevačica je odlučila da ga nazove po pokojnom bratu Majklu, ali suprug nije hteo ni da čuje za tu opciju. Uverio je Dženet da dete, pogotovo sin, mora da ima tradicionalno muslimansko ime.

Njegova odluka razočarala je ostatak klana Džekson, koji su inače Jehovini svedoci, a pevačica se zbog supruga navodno sve više udaljava od roditelja, braće i sestara.

 

 

 

Izvor: stil.kurir.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage