Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

05. 10. 2017.  - Autor: Pressonline

Za dlaku izbegnut horor u osnovnoj školi: Učenik prvog razreda nožem pretio učenicima i to mu nije prvi put

Sada su roditelji učenika Osnovne škole Ivan Mažuranić u Novom Vinodolskom rešili da u znak protesta svoju decu ne pošalju na nastavu.

Za dlaku izbegnut horor u osnovnoj školi: Učenik prvog razreda nožem pretio učenicima i to mu nije prvi put

Foto: Profimedia/Alamy

U Novom Vinodolskom nedavno je došlo do incidenta u kojem je učenik prvog razreda nožem pretio svojim vršnjacima, piše Novi list.

Sada su roditelji učenika Osnovne škole Ivan Mažuranić u kojoj se dogodio incident, rešili da u znak protesta svoju decu ne pošalju na nastavu.

Direktor škole Boris Turjak u sredu uveče održao je sastanak s roditeljima učenika 1.a razreda, koji pohađa i problematični učenik, a koji ni u sredu nisu svoju decu poslali na nastavu, zabrinuti za njihovu sigurnost.

Istovremeno, pred školom se okupilo nekoliko desetina roditelja ostalih učenika, tražeći da nadležne institucije, posebno Centar za socijalni rad, počnu ozbiljnije da rade na rešavanju problema, koji se, kako kažu, ponavlja već godinama, s decom iz iste porodice.

Posebno su ih, dodaju, ogorčile navodne optužbe predstavnika Centra za socijalni rad da isključuju i diskriminišu učenike iz problematične porodice jer je reč o pripadnicima romske nacionalne manjine, piše Novi list.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage