Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 03. 2017.

U Mariboru počinje EP vazdušnim oružjem: Srbija sa 24 takmičara juri medalje

Za naše reprezentacije pištoljem je ovo prilika da steknu iskustvo za naredne sezone, dok timovi puškom realno mogu da konkurišu za visok plasman - kaže Pejović.

U Mariboru počinje EP vazdušnim oružjem: Srbija sa 24 takmičara juri medalje

foto: novosti.rs

"Mušice" su podešene, pa naši strelci kao zapete puške čekaju današnji start Evropskog prvenstva vazdušnim oružjem u Mariboru. Za vatrenu liniju prijavljena su 582 strelca iz 46 zemalja, među kojima i 24 srpska asa u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, a takmičenje se održava u podnožju slovenačke planine Pohorje, na kojoj se vozi čuvena skijaška trka za "Zlatnu lisicu".

Za Srbiju će nastupiti, puška, seniori: Milutin Stefanović, Stevan Pletikosić i Milenko Sebić. Juniori: Lazar Kovačević, Stevan Jovanović i Đorđe Rančić. Seniorke: Ivana Anđušić Maksimović, Andrea Arsović i Dragana Todorović. Juniorke: Sanja Vukašinović, Tatjana Banjac i Marija Malić. Seniorski miks: A. Arsović i M. Stefanović. Juniorski miks: S. Vukašinović i L. Kovačević

Pištolj, seniori: Dimitrije Grgić, Damir Mikec i Duško Petrov. Juniori: Branko Mašanović, Stefan Todorović i Petar Adamović. Seniorke: Zorana Arunović, Bobana Veličković i Jasmina Milovanović. Juniorke: Katarina Maricki, Teodora Simić i Jelena Todorović. Seniorski miks: Z. Arunović i D. Mikec. Juniorski miks: K. Maricki i B. Mašanović.

- Za naše reprezentacije pištoljem EP je prilika da steknu iskustvo za naredne sezone, dok timovi puškom realno mogu da konkurišu za visok plasman - ističe Srećko Pejović, sportski direktor SSS.

JASNA TRENER
Šef stručnog štaba je Srećko Pejović, a u trenerskom timu su Jasna Šekarić, Mitja Grgić, Goran Mikec, Dragan Donević i Goran Maksimović (seniori), odnosno: Ivan Manojlović, Marijana Novković, Sreten Nešković i Miomir Spasojević (juniori). Lekar reprezentacije je dr Slaviša Jovanović.

 

Izvor: novosti.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage