Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 03. 2017.

U ovom gradu besni rat prostitutki protiv seksi robota

Seksualne radnice u Barseloni uspele su da izdejstvuju da se jedini bordel u kojem rade seksi roboti premesti na drugu lokaciju jer im je posao bio ugrožen.

U ovom gradu besni rat prostitutki protiv seksi robota

foto: blic.rs

Ova nesvakidašnja javna kuća je premeštena na tajnu lokaciju koja će biti otkrivena samo vernim mušterijama. Devojke koje se bave prostitucijom u Barseloni tvrde da ove "seksualne mašine" nikad neće moći verodostojno da zamene "pravu stvar".

- Kompletna seksualna usluga nikad nemože da bude pružena od strane lutke. One ne komuniciraju, ne slušaju šta im pričate, ne mogu da vas uteše ili se pobrinu za vas. Nikad neće moći da kažu šta misle ili da nazdrave s čašom šampanjca - piše u saopštenju udruženja prostitutki.

Užitak je sa ovim robotima zagarantovan
Foto: Lumidolls / PromoUžitak je sa ovim robotima zagarantovan

Katalonska policija uveliko radi na istraživanju bordela koji nudi seksualne usluge robota nakon što je otvoren prošlog meseca. Ustanovljeno je da vlasnici ovog biznisa nemaju odgovarajuću dozvolu za bavljenje poslom.

 

Kao prave: Seksi robot
Foto: Lumidolls / PromoKao prave: Seksi robot

Lumidols, kako se ovaj bordel zove, prva je javna kuća ovog tipa u Evropi, a slične već neko vreme postoje u Japanu i Kini.

Cena proizvodnje ovih realističnih lutaka je između 4.300 i 5.000 dolara. Svaka od ovih lutaka je unikatna i visoka je između 160 i 170 centimetara i teška 40 kilograma.

- Ove lutke izgledaju potpuno realistično. Njihovi pokreti i njihova koža na dodir imaju sve preduslove da u potpunosti ispune sve vaše fantazije - kaže proizvođač ovih seksi igračaka, a prenosi britanski sajt Express.

 

Izvor: blic.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage