Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

09. 11. 2017.

Da, postoji nešto što jako nervira sve korisnike iPhone-a

Automatski uključen Bluetooth nakon ažuriranja operativnog sistema je svakako nešto što jako nervira korisnike iPhone-a.

Da, postoji nešto što jako nervira sve korisnike iPhone-a

Foto:B92.net

Iako je Apple ponudio mnogobrojna poboljšanja kada je softver u pitanju, ono što je i dalje ostalo isto je automatski aktiviran Bluetooth nakon ažuriranja softvera. Naravno, Apple ne bi bio Apple da nema neku skrivenu foru.

Ako ste sve vreme regulisali Bluetooth direktno iz kontrolnog centra, onda znajte da i dalje niste rešili “problem“.

Kada putem kontrolnog centra isključite Bluetooth ili WiFi, vi niste zaista diskonektovali svoj telefon sa mreže već ste samo sprečili uparivanje svog telefona sa drugim. Da biste isključili Bluetooth morate ići u Settings/Switch off.

Inače, iPhone svako jutro u 5 pokušava da rekonektuje uređaj sa drugim poznatim uređajima, stoga ako ne želite ovu opciju isključite je ručno.

Izvor: b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage