Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

13. 04. 2017.

Nova Gugl aplikacija popravlja vaše crteže u sekundi

Nemate talenta za crtanje? Svaki vaš crtež liči na nasumično ispisane linije na papiru koje na kraju ne daju rezultat kakav ste želeli? Ne brinite, Gugl je napravio aplikaciju koja će sve vaše crteže pretvoriti u umetnička dela.

Nova Gugl aplikacija popravlja vaše crteže u sekundi

foto: blic.rs

Gugl je već predstavio aplikaciju koja u sebi ima veštačku inteligenciju i može da veoma brzo, i precizno, prepozna šta ste počeli da crtate. A sada se pojavila aplikacija koja će vam pomoći da nacrtate šta ste želeli, čak iako nemate talenta za crtanje – AutoDraw.

Aplikacija prepoznate šta ste želeli da nacrtate i nudi vam nekoliko gotovih crteža koji najbolje odgovaraju vašem. Kada kliknete na neki, vaš crtež se pretvara u gotov objekat koji možete pomerati i dalje nadograditi drugim crtežima, piše sajt saznajnovo.

Recimo, možete početi da crtate sto i AutoDraw vam ponudi sto. Kliknete na neki i postavite ga negde. Sad počnete da crtate televizor i izaberete neki TV iz ponuđenih crteža. I onda možete da pomerate TV i postavite ga negde na sto.

Imate i opciju slobodnog crtanja i u tom slučaju Google aplikacija vam neće ponuditi gotove crteže. Možete, naravno, menjati boju olovke, dodavati tekst, vratiti se koliko želite koraka unazad, obrisati sve, popuniti polja bojom… i na kraju podeliti ili preuzeti crtež u svoj računar u vidu slike.

 

Izvor: blic.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage