Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

02. 02. 2007.

KAD VEĆ ŠTAMPATE, NEK BUDE VELIKO

Na dvodnevnom seminaru u Beogradu predstavljeni novi 'Epsonovi' štampači velikih formata

S1

Firma "BS Procesor" je u saradnji sa "Epson Italija s. p. a.", organizovala dvodnevni seminar posvećen štampačima "epson" velikih formata. Seminar je organizovan za "BS Procesor" dilersku mrežu i krajnje korisnike, a realizovali su ga predavači iz Italije, u beogradskom Hotelu "M", poslednjeg vikenda januara. Na konferenciji za novinare koja je tom prilikom održana, prisutnim novinarima obratili su se predstavnik "Epsona" Renato Vinćenti, menadžer razvoja, i Ivana Kokalović, generalni direktor kompanije "BS Procesor".

Cilj seminara bio je da se svi prisutni upoznaju sa ključnim prednostima koje "epson" štampači velikih formata nude, tehnologijom štampe i mogućnostima upotrebe istih. Tom prilikom izloženi su modeli: "stajlus pro 4800", "stajlus pro 7800", "stajlus pro 9800", ali i "stajlus pro 3800", koji je premijerno predstavljen našem tržištu. Seminar je podrazumevao prezentacijski deo, ali i demonstraciju i testiranje uređaja. Izloženi modeli prvenstveno su se razlikovali po formatu štampe, koja se kreće od 17" do 44".

Zahvaljujući tehnologiji izrade Epson MikroPjeco i najnovijem sistemu od osam kertridža sa "epson ultrahrom K3" mastilima, "Epson" je postavio nove standarde u štampi profesionalnih i umetničkih fotografija velikih formata.

Štampači sa ovom tehnologijom umesto jednog crnog kertridža imaju čak tri, koja omogućavaju štampu profesionalnih fotografija vrhunskog kvaliteta. Ukoliko na to dodamo i izuzetnu brzinu štampe, široku paletu papira na kojima se može štampati i niske troškove štampe, nova "Epsonova" serija "stajlus pro" logičan je izbor svakog ko se bavi profesionalnom štampom.

Izvor: Press

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage