Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 12. 2017.

Pica koja se ne peče

Potiče iz regiona Kjanti, a Italijani su ga s razlogom dugo krili.

Pica koja se ne peče

foto: stil.kurir.rs

Kad probate, ni vi ovaj recept nećete rado deliti sa drugima!

Sastojci: 800 g brašna, 300 g kečapa, 300 g kačkavalja, ulje za prženje, origano, bosiljak, so, biber.

Priprema: Napravite osnovno testo za picu od brašna, soli i vode, pa podelite u deset loptica. Rastanjite i neka stoje desetak minuta, pa pržite na podmazanom tiganju sa svake strane dok ne porumeni.

Kad sve ispržite, mažite jednu po jednu kečapom i pospite kačkavaljem. Odozgo pospite origanom, biberom i sušenim bosiljkom, pa tako namazane spustite svaku na tiganj na kratko, dok se kačkavalj ne otopi, piše Lepa&Srećna.

Uživajte!

Izvor: stil.kurir.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati