Povećaj veličinu slova
Vrati na prvobitnu veličinu slova
Samnji veličinu slova
štampaj
štampaj
Pošalji prijatelju
Foto:zenskikutak.rs
SASTOJCI:
2 crvene paprike
2 zelene paprike
2 glavice luka
150 g graška
2 šargarepe
3 jajeta
250 ml neutralne pavlake
50 g rendanog parmezana
so, biber čili u prahu (za one koji vole ljuto)
Priprema:
Zagrejati rernu na 180 stepeni. Papriku očistiti i iseći na komade. Luk iseći na deblje kriške, a šargarepu na tanke kolutiće. Procediti grašak (ukoliko je iz konzerve, a ako je svež ili zamrznut prvo ga treba skuvati) i izmešati sa ostalim povrćem. Poređati u nauljeni pleh ili vatrostalnu posudu.
Razmutiti jaja, dodati pavlaku i parmezan, sve posoliti i pobiberiti. Za one koji volje ljuto dodati čili. Preliti povrće i zapeći u rerni (oko 25 minuta).
Izvor: zenskikutak.rs
Nema komentara.