Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 03. 2017.

Teleće šnicle u slatkoj pavlaci

Ukus šampinjona u kremastom sosu učiniće ove šnicle nezaboravnim zalogajima.

Teleće šnicle u slatkoj pavlaci

Foto:zenskikutat.rs

SASTOJCI:

1 kg telećih šnicli

3 jajeta

4 kašike brašna za pohovanje

700 g seckanih u listiće šampinjona

2 glavice sitno seckanog luka

700 ml slatke pavlake

3 kašike ulja

so, biber

PRIPREMA:

1. Šnicle ispohujte. Na ulju propržite luk, dodajte šampinjone, začinite solju i biberom.

2. U podmazan pleh ređajte red šnicli, red fila, sve dok se ne utroši sav materijal. Na kraju nalijte slatkom pavlakom i zapecite.

3. Ovo jelo najčešće se služi s kroketima od krompira.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage