Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

12. 05. 2020.

Pečurke punjene keljom

Bogatstvo ukusa i mirisa nekih od najboljih gurmanluka ne moraju biti rezervisani samo za vrhunske kuvare. Zapravo, uz malo kulinarskog umeća i smelosti da eksperimentišete, možete i sami napraviti neverovatan obrok. Pečurke punjene keljom su vrhunski gurmanluk koji lako možete napraviti sami i oduševiti svoje prijatelje, ali i uneti radost i u sopstveno nepce.

Pečurke punjene keljom

Foto:wannabemagazine.com

Ovaj vrlo zdravi obrok ćete, jednom kada ga probate, praviti uvek iznova.

Sastojci: 8 velikih portobelo pečuraka, 6 veza svežeg kelja, 8 listića željenog sira, 1 kašika maslinovog ulja

Priprema: Zagrejte rernu na 250 stepeni. Desetak minuta u njoj pecite pečurke okrenute naopačke i prelivene maslinovim uljem. Nakon toga, na njih poređajte kelj i sir. Vratite u rernu i pecite još 2-3 minuta, dok sir ne krene da se topi i formira sitne mehuriće.

Izvor: wannabemagazine.com

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati