Povećaj veličinu slova
Vrati na prvobitnu veličinu slova
Samnji veličinu slova
štampaj
štampaj
Pošalji prijatelju
Slani greh: Domaći čips iz rerne s parmezanom
Hrskavim krompirirćima iz rerne parmezan daje poseban ukus.

Фото:Б92.нет
Састојци:
- 4 већа кромпира
- кашика отопљеног путера
- 3 кашике ренданог пармезана
- прстохват млевене паприке
- со и бибер по укусу
Припрема:
1. Кромпир ољуштите и исеците на танке колутове. Прелијте колутиће отопљеним путером и поређајте их на плех обложен папиром за печење. Поспите преко кромпира пармезан, папарику, со и бибер.
2. Пеците чипс у рерни загрејаној на 220 Ц док лепо не порумене, око 20 минута.
Izvor: B92.net
Nema komentara.