Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

19. 09. 2017.

Kalcona sa spanaćem i pečurkama

Ispod hrskavog testa krije se ukusan fil od zdravog povrća.

Kalcona sa spanaćem i pečurkama

Foto:stvarukusa.rs

SASTOJCI:

  • 250 g lisičarki
  • 2 kašike putera
  • so, biber
  • 200 g spanaća
  • čen belog luka
  • 2 mlada luka
  • 100 g paradajza
  • duplo testo za picu
  • 120 g sira

PRIPREMA:

1. Očistite pečurke i prodinstajte ih na puteru pet minuta. Blanširajte spanać, isecite beli luk što sitnije a mladi luk na kolutove, i sve to dodajte pečurkama. Isecite paradajz, pa i njega dodajte u tiganj.

2. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Testo podelite na četiri dela i razvaljajte ga. Na testo stavite sir, fil sa pečurkama i spanaćem, preklopite, pritisnite ivice i pecite oko 25 minuta.

Pročitajte još:

PIKANTNI SLANI ZALOGAJI: Krompir kuglice koje ćete "smazati" očas posla!

DORUČAK: Omlet sa pečurkama

ZALOGAJI KOJI OBARAJU S NOGU: Fondi sa sirom

 

Izvor: Stvarukusa.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage