Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 02. 2018.

BRZO, LAKO I UKUSNO: Dvobojna salata sa graškom i rotkvicama

Grašak, rotkvice i kuvana jaja s prelivom od majoneza. Ukusno i brzo!

BRZO, LAKO I UKUSNO: Dvobojna salata sa graškom i rotkvicama

Foto:stvarukusa.rs

SASTOJCI

  • 500 g gra­ška
  • 2 ve­ze rot­kvi­ca
  • 3 tvr­do ku­va­na ja­ja
  • sok od jed­nog li­mu­na
  • 100 g ma­jo­ne­za
  • so, ma­lo še­će­ra, bi­ber

PRIPREMA

Gra­šak sku­va­ti u sla­noj i ma­lo za­sla­đe­noj vo­di. Oce­di­ti ga i osta­vi­ti da se ohla­di. Rot­kvi­ce na­ren­da­ti na krup­ni­je re­zan­ce, kao i ja­ja. Po­me­ša­ti ih sa rot­kvi­ca­ma, po­so­li­ti, po­bi­be­ri­ti i za­ki­se­li­ti li­mu­no­vim so­kom. Gra­šak po­me­ša­ti sa ma­jo­ne­zom i do­da­ti rotkvicama.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJBRŽA I NAJJEDNOSTAVNIJA TORTA: Kremasta torta koja se ne peče od 4 sastojka!

Kako je u stvari nastala ruska salata!?

SAVRŠEN IZBOR ZA POSNU TRPEZU: Pužići sa pečurkama!

Izvor: stvarukusa.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage