Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 04. 2017.

Zapečena piletina u pavlaci

Ukusna piletina koja će oduševiti celu porodicu

Zapečena piletina u pavlaci

FOTO:STVARUKUSA.RS

Potrebno je:

    500 g pilećeg belog mesa
    1 kesica krem supe od pečurki
    250 g kisele pavlake
    1 kašičica senfa
    1 kašika seckana peršuna
    150 g mozzarelle sira
    3 kašike ulja

Pileće belo meso iseći na šnicle, lagano istući kulinarskim čekićem. U posudu staviti prah iz 1 kesice krem supe sa pečurkama. Staviti meso na prah i dobro istrljati sa svih strana. Izmešati kiselu pavlaku, 1 kašičicu senga i seckani peršun. Svaku šniclu sa svih strana uvaljati u smesu sa kiselom pavlakom i redjati u pouljen pleh. Po vrhu narendati i malo na listiće staviti mozzarella sira. Peći na 200 stepeni 30 minuta.

Izvor: Stvarukusa.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage