Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 04. 2018.

Zapečena piletina u pavlaci

Ukusna piletina koja će oduševiti celu porodicu

Zapečena piletina u pavlaci

FOTO:STVARUKUSA.RS

Potrebno je:

    500 g pilećeg belog mesa
    1 kesica krem supe od pečurki
    250 g kisele pavlake
    1 kašičica senfa
    1 kašika seckana peršuna
    150 g mozzarelle sira
    3 kašike ulja

Pileće belo meso iseći na šnicle, lagano istući kulinarskim čekićem. U posudu staviti prah iz 1 kesice krem supe sa pečurkama. Staviti meso na prah i dobro istrljati sa svih strana. Izmešati kiselu pavlaku, 1 kašičicu senga i seckani peršun. Svaku šniclu sa svih strana uvaljati u smesu sa kiselom pavlakom i redjati u pouljen pleh. Po vrhu narendati i malo na listiće staviti mozzarella sira. Peći na 200 stepeni 30 minuta.

Izvor: Stvarukusa.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati