Povećaj veličinu slova
Vrati na prvobitnu veličinu slova
Samnji veličinu slova
štampaj
štampaj
Pošalji prijatelju
Foto;stvarukusa.rs
Potrebno je:
- 1 konzerva usitnjene tunjevine
- makarone ili špagete
- 2-3 sveža paradajza
- 1 veći čen belog luka
- peršun
Priprema
Paradajz oljuštite i iseckajte sitno. U tiganj sipajte malo ulja iz konzerve tunjevine, blago ga zagrejte i dodajte sitno iseckan ili zgnječen beli luk. Kratko ga propržite i odmah dodajte tunj i paradajz, i sve neka kratko vri na tihoj vatri dok se sos ne zgusne. Makarone (špagete) obarite u slanoj vodi, a zatim ih procedite i isperite pod mlazom hladne vode. Prelite makarone pripremljenim sosom. Prijatno.
PROČITAJTE JOŠ: BAŠ KAO IZ POSLASTIČARNICE: Najbolji recept za GRČKU BAKLAVU! |
Izvor: stvarukusa.rs
Nema komentara.