Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

12. 06. 2017.

Pečeno pile na soli

Kad jednom probate pile spremljeno na ovaj način, više ga nikada neće spremati drugačije. Osim piletine, potrebna vam je samo so!

Pečeno pile na soli

Foto:B92.net

Sočno, sa hrskavom kožicom i preukusno. Kao što smo već napisali, potrebna su vam samo dva sastojka: pile i so.

Upalite rernu na 200 stepeni. Sipajte dve šake soli u tepsiju, a pile položite preko. Stavite u rernu i smanjite temperaturu na 180 stepeni i zaboravite pile na sat vremena. Ako je teže od kilograma, produžite vreme pečenja za dvadesetak minuta, procenićete po boji kožice.

Izvadite i poslužite uz pire krompir i salatu.

Prijatno!

Izvor: b92.net

Tagovi

Komentari (1)

ostavi komentar
anonymous [neregistrovani]
 [19.04. 2014., 07:22]

soljenje

Dali treba pile da se posoli?

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage