Povećaj veličinu slova
Vrati na prvobitnu veličinu slova
Samnji veličinu slova
štampaj
štampaj
Pošalji prijatelju
Pileće rolnice s gorgonzolom
Sočni mesni paketići punjeni aromatičnom gorgonzolom biće pravo uživanje za vaša nepca.

Фото:стварукуса.рс
Састојци:
Припрема:
1. Зарежите комаде меса тако да добијете џепове, у њих гурните по лист горгонзоле, побиберите месо и учврстите чачкалицом.
2. У тигању на загрејаном уљу са свих страна пропржите месо да порумени и извадите. На масноћи од меса пропржите на ребарцу сечен лук, додајте мед и кад се карамелизује, све подлијте бујоном и соком. Вратите месо у тигањ и поклопљено динстајте 15-ак минута.
3. Послужите уз прилог по жељи.
Izvor: stvarukusa.rs
Nema komentara.