Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

11. 07. 2017.  - Autor: Pressonline

Devet trikova koji otkrivaju da li flertuje sa vama - ili samo gubite vreme

Signali koje vam ona šalje su skoro uvek jasni, sada je do vas da proučite govor tela i razmislite koji ja vaš sledeći korak

Devet trikova koji otkrivaju da li flertuje sa vama - ili samo gubite vreme
Foto-ilustracija: Profimedia

Naučite kako da prepoznate kada ona zapravo flertuje, a kada je samo prijateljski nastrojena.

Poslednja stvar koju želite da uradite je da pogrešno pročitate situaciju i pokušate da je poljubite, a njen dečko se nalazi iza vaših leđa.

Ovih 9 znakova vam može olakšati ako se nađete na nepoznatoj teritoriji

Ona je svuda okolo

Svaki put kada se okrenete, ona je tu , kao slučajno. Igra se u vašem perifernom vidu, naručujući piće u baru u isto vreme kao i vi.

Čak i ako je domaćin događaja, ona nekako uvek pronalazi izgovor da bude u vašem ličnom prostoru. Uhvatićete je kako gleda iz druge prostorije i osmehuje se.

Ova žena je stidljiva ili vrlo tradicionalna, u svakom slučaju, njeno prisustvo svuda oko vas, je signal da započnete razgovor.

Ima pozitivan govor tela

Jezik tela je jedan od najznačajnijih znakova da je žena zainteresovana za vas ili ne.

Zapravo, većina ljudske komunikacije je neverbalna, pa držite oči otvorene za pozitivne znakove: ona održava kontakt očima, mnogo se smeška, ona skreće pažnju na usta ili se igra sa kosom, drži telo “otvoreno”, prema vama.

Odgovara na dodir

Ovo može zvučati kao govor tela, i to je u redu, ali je toliko važno da zaslužuje svoj deo. Obratite pažnju kako ona odgovara na vaš dodir. Ako joj lagano dodirnete ruku, da li ona odustaje?

Da li se ona zamrzne? Da li se smeje i uzvraća dodir? Ako ona pozitivno reaguje na vaš dodir, neka iskra postoji. To je naročito jak znak ako započne razgovor.

Ponaša se drugačije

Posmatrajte kako se ponaša prema drugima u vašem prisustvu. Ako ne primetite ništa specifično, onda to nije to.

Ako se ponaša drugačije nego što se inače ponaša prema ljudima, preduzmite nešto. Bitno je da vas ne doživljava kao i druge.

Trude se da budu kul

Ona se ponaša neobično,skoro ravnodušna. Biće sa tobom kao da je sa ortacima, uzeće pivo i pričaće o sportu.

Pretvaraće se da su joj tvoji hobiji zanimljivi,a šale smešne. Dodirnuće vas kao da ste joj ortak.

Postoji još jedna strana ovog novčića. Možda je stvarno volela pivo i ragbi i svoje prijatelje i šale. Onda je to klasična taktika flertovanja. I, naravno, ako ona bude želela, ona će pokazati interesovanje.

Jasno pokazuije da je singl

Ona namiguje suptilno. Jasno stavlja do znanja da joj se dopadate i da želi da započne komunikaciju sa vama.

Signal za seks

Nežno aludira na svoj seksualni život i dok o tome pričate, ona vas već vidi zajedno u krevetu. Ponekad je to samo nešto hrabriji smisao za humor, ali je češće veoma jasno zeleno svetlo za dalje.

Ona se odlučuje za drugu taktiku

Daje vam sve moguće signale, a vi još ništa niste pokušali. Ona preuzima stvar u svoje ruke i kaže otvoreno da bi želela da ode sa vama ponekad u neki restoran na ručak.

To je dovoljan znak da hoće da vas malo bolje upozna.

Preuzima inicijativu

Ovo je 2017, iako nisi shvatio da je ona tu, samo treba da je uradis nešto, budi siguran da će ona preuzeti inicijativu i zatražiti vam broj telefona, ako joj se baš toliko sviđate.Ne budite lenji pa je poslušajte.

 

 

Izvor: telegraf.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage