Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

03. 05. 2018.

Omiljena poza u seksu otkriva sve što želite da znate o muškarcu

Kažu da su ljudi kao otvorena knjiga, samo da umete da ih pročitate. A kada bolje da to radite nego u vašim najintimnijim trenucima, kada su sve karte na stolu.

Omiljena poza u seksu otkriva sve što želite da znate o muškarcu

Foto:zenskikutak.rs

Muškarce ćete najbolje prokljuviti po njihovoj omiljenoj pozi u seksu. Da li je više "misionarski" ili "dogi stajl" tip? Saznaj šta to otkriva o njemu.

Voli misionarsku pozu

Ovaj muškarac nije seksualni gigant sofisticirane erotske fantazije, ali je zato jako pouzdan. On je stabilan, odgovoran, ispunjava obećanja i na njega ćete moći da se oslonite u svakoj situaciji, naravno, ako mu je stalo do vas. Ako ste vi romantičan i previše kreativan tip žene, pitanje je da li je on dobar izbor za vas, uz sve njegove vrline. U suštini, on je zahtevan, relativno konzervativan i dominantan. Kad je o hrani reč – izbirljiv je. Očekivaće od vas klasičan ručak svakog dana. Znači – supu, kuvano jelo, meso. Da sve bude kao kod mame!

Voli da vi budete gore

Ovaj tip ima veoma visoko mišljenje o sebi. Kad bi sam sebe ocenjivao, dobio bi desetku. Sklon je dugačim, mada nestrpljivim, prijateljskim razgovorima na sve moguće teme. Potpuno je nesvestan svoje logoreje i svoje neviđene ljubavi prema samome sebi, koja često prelazi u narcizam. Smatra vrlinom to što radi sve po svom, mada je zapravo čovek koji isključivo bira najlakše rešenje za sve. Kloni se truda i svakog napora, kako u poslu, tako i u ljubavi. Optimista je i skoro uvek je zadovoljan. Ako vam površnost i usmerenost na sebe ne smeta, biće vam OK.

Voli "kašiku"

Muškarac koji voli da žena leži u pozi embriona, ada joj on priđe s leđa obično neprijateljski doživljava svet oko sebe. U ljubavi traži zaštitu. Otvara se samo pred ženom koju voli. Za njega ona ima specijalno mesto jer, , simbolično, ona je garancija da će sve biti u redu. Nije previše strastven ljubavnik, ali je brižan, nežan i veoma osećajan. Povišena osetljivost uopšte mu ne smeta da bude vrlo analitičan i da svaku situaciju sagledava tri koraka unapred. Takvi muškarci su divni očevi i muževi jer uvažavaju tuđe potrebe i osećanja.

Voli otpozadi

Ako voli da ste vi kolenima i dlanovima oslonjeni na krevet, a da vam on prilazi otpozadi, naleteli ste na tipa kome ne treba seks, nego vlast. Osećaj da je glavni i da sve drži pod kontrolom opija ga više od svakog alkohola. Obično je on tiranin, koji voli da ima poslušnu i tihu ženu. U porodici sve odluke donosi sam. On veruje samo sebi, a ostale drži na distanci. Izuzetak je muškarac koji voli ovu pozu, ali tokom seksa legne telom na ženina leđa, ljubi joj vrat i šapuće nežnosti.

Voli stojeći

Ovaj muškarac ni sam ne zna šta hoće. To jest, u stojećoj pozi hoće orgazam, ali u svim ostalim situacijama - jasnog odgovora nema. Plaši se odgovornosti, sklon je avanturama i samo sebi ugađa. Ženama se predstavlja kao komplikovan čovek, kome nije lako. U stvari, on je manipulant koji se hrani ženskom čežnjom. Voli da jure za njim, da ga čekaju i mole, da njihovo raspoloženje zavisi od njega, a da on se, kao, ne da. Jer je, eto, komplikovan...

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage