Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 08. 2017.

Od ovih 5 ženskih osobina im se topi srce

Muškarci i žene su dva potpuno različita sveta, a tu tvrdnju svako od nas je barem jednom osetio na svojoj koži. To su potvrdili i brojni muškarci koji su učestvovali u anketi u kojoj su trebali izdvojiti osobine svojih partnerlo kojima se dive i zbog kojih ih vole. Mi smo izdvojili 5 najčešćih odgovora na pitanje - što im topi srce?

Od ovih 5 ženskih osobina im se topi srce

Foto:zenskikutak.rs

1. Uvijek me iznenadi
Nije reč o poklonima, već o malim znakovima pažnje. Uvek sluša šta pričam i tačno zna što volim i želim. Kada se najmanje nadam, ona me iznenadi s nekom sitnicom. Ponekad mi bude neugodno što se ja ne setim napraviti nešto slično za nju.

2. Zrelija je od mene

Iako radim i na radnom mestu imam veliku odgovornost, kada je reč o životnim odlukama i stvarima za koje nisam siguran, uvek se savjetuem sa njom. Nekako imam osećaj da će ona puno realnije sagledati situaciju i doneti puno zreliju odluku od mene. I tako na kraju i bude.

3. Vrlo je otvorena

Ono što mi se jako sviđa kod moje supruge je to što ništa ne gura pod tepih. Na početku veze mi je to malo išlo na živce, ali sada vidim da je rješavanje problema i nesuglasica najvažnija stvar u vezi. Meni se često ne da raspravljati o sitnicama, ali ignoriranje sitnica vrlo brzo može prerasti u probleme. 

4. Saosećajna je

Volim njenu nežnu i osećajnu ćud. Volim kada gleda film i razneži se. Volim kada čuje neku tužnu životnu priču i oseti potrebu da pomogne. Ta njena osobina i mene je naterala da razmišljam drugačije te s vremenom postanem bolja i saojećajnija osoba.

5. Uvek misli na sve
Neverovatna moć moje verenice je ta što uvek razmišlja o svemu, bez obzira na sve njene obveze. Još uvek mi nije jasno kako se uvik seti što treba kupiti, šta nismo napravili ili pak s kime smo se šta dogovorili. Meni je teško smisliti šta bih da mi pripremi za ručak.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage