Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 03. 2017.

10 stvari koje pravi muškarac nikada neće dozvoliti da se zapitate

... jer on zna kako treba da se ponaša prema dami.

10 stvari koje pravi muškarac nikada neće dozvoliti da se zapitate

Foto:B92.net

Komunikacija je ključ svake zdrave veze. U ljubavi mi svi komuniciramo na različize načine te je važno da se oslobodite svih utemeljenih pravila i jednostavno opustite u vezi. Ipak imajte na umu jednu stvar: 

Ako vas muškarac stvarno voli, znaćete i osećaćete tu ljubav. U suprotnom, stalno ćete preispitivati sebe i vaš odnos. 

Predstavljamo vam 10 stvari koje pravi muškarac nikada neće naterati da se zapitate: 

1. Da li te poštuje 

Ljubav se zasniva na poštovanju. Mi ne možemo da volimo nekoga koga ne poštujemo. Poštovanje partnerovog mišljenja, osećanja i potreba i želja je osnova bez koje nijedna veza ne može da uspe. 

Muškarac koji voli i brine za svoju lepšu polovinu uvek će se konsultovati sa vama prilikom donošenja važnih odluka u životu. On će tražiti da čuje i vaše mišljenje. Pravi muškarac će vas tretirati kao drugi deo sebe. 

2. Da li si mu dovoljno lepa 

Pronalaženje nekoga ko je dovoljno lep, ne podrazumeva samo fizičku privlačnost. Istina je da kada volimo nekoga onakvim kakav je on zaista, onda prirodno sve vezano za njega postaje lepo. Nijedan muškarac ne bi trebalo da dozvoli da se njegova dama pita da li mu je ona dovoljno lepa. Jednostavno lepi komplimenti i obraćanje pažnje na sitne detalje mogu da učine čuda u vezi. 

3. Da li ceni tebe i tvoj trud 

Razumljivo je da je život težak i veoma stresan i zato često gubimo iz vida tuđa osećanja. Ovo se posebno događa kada dođu naporni dani u kojima vlada mnoštvo obaveza, sastanaka i teškog rada. Ipak, veza je razlog (i podsetnik) zašto je važno da stalno ulažemo trud i energiju, kako bi ona dobro funkcionisala. 

Bez obzira na to koliko je neko zauzet, onog trenutka kada dođe kući ili kada se sretnete, važno je da pokaže koliko ceni sve što radite u životu, a posebno sve što činite za njega. 

4. Da li si vredna truda 

Vi ste vredni svakog truda i svaki pravi muškarac će se uvek truditi da vam to stavi do znanja. Mr Right vas nikada neće ostaviti da razmatrate da li ste dovoljno dobri za njega ili ne. 

5. Da li planira budućnost sa tobom 

Kada je muškarac iskren sa vama i ima prave namere, on neće imati problem da zajedno sa vama pravi planove za budućnost. Bilo da je reč o dolazećem raspustu ili odmoru, njegova spremnost da kaže “mi” kada priča o tome je jasan znak da kada zamišlja svoju buućnost, on jasno vidi vas pored njega. 

6. Da li te dovoljno podržava 

Pravi muškarac osim na prvom mestu poštovanja i cenjenja, uvek je najjača podrška i oslonac- u svim situacijama, odnosno i u dobrim i lošim vremenima. Ne postoje izazovi i neočekivane situacije koje bi ga omele u tome. On će uvek biti na vašoj strani, kroz bilo šta da prolazite. Naravno, ovo pravilo važi u čvrstim i zdravim vezama u kojima su partneri posvećeni jedno drugom. 

Zapamtite, svaki čovek može biti uz vas kada naiđu lepi i sunčani dani. Pravi test karaktera je da li će on otvoriti kišobran nad vama, tokom burnih dana. 

7. Da li možeš biti totalno otvorena i iskrena sa njim 

Komfort i opuštenost u vezi dolazi sa sposobnošću da budete totalno otvoreni i iskreni prema partneru- a to jedino možete učiniti ako znate da nećete, nakon iskrenog razgovora, zauzvrat dobiti osudu. Zato budite sigurni da će vas Mr Right podstaći da se otvorite i da podelite sva svoja osećanja sa njima. I naravno, vi ćete znati da će vas on posavetovati i nikada vam neće prigovoriti. A to znači da ćete vi biti ono što jeste kada ste sa njim. 

8. Da li je posvećen sebi i svom uspehu 

Bilo da uči nove stvari, razvija nove veštine, čita novu knjigu ili gleda dobar dokumentarac- pravi muškarac koji uvek radi na sebi i svom napretku će uvek intelektualno biti veći izazov za vas i održavati vašu pažnju. On će raditi sve te stvari zbog ličnog uspeha, a to će istovremeno imati pozitivan uticaj na vašu vezu. 

9. Da li se osećaš sigurno kada si pored njega 

Najbolji kompliment koji žena može dati muškaracu je da se oseća sigurno i zaštićeno kada je pored njega. Bez obzira na to koliko je muškarac zgodan, harizmatičan ili materijalno osiguran- ako dama ne može mirno spavati pored njega noću, sve drugo gubi značaj. 

10. Da li te on stvarno voli 

Ljubav nije pasivna emocija. Ona nije samo nešto što zaposedne naše srce, i proširi se kao kada se rasprši vatromet na nebu. Ljubav je izbor. To je svestan napor koji uključuje prihvatanje velikih razlika, tuđih želja i potreba, ali i prihvatanje svega onoga što partner može da nas nauči u životu. 

Ljubav podrazumeva veliko uzajamno požrtvovanje, posebno u lošim danima koji nas mogu zadesiti na putu. Taj put može imati ležeće policajce, rupe i sve neočekivane prepreke. Ali treba uzeti za činjenicu da pravi muškarac je uvek tu i svaku nepriliku proživljava zajedno sa vama. 

Zato pravi muškarac nikada neće dozvoliti da se zabrinete da li će otići sledećeg dana i ostaviti vas na "putu užasa" samu- zato što se obavezao na izbor da vas voli. Svakog dana!

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage