Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

18. 05. 2017.

Preboleli ste bivšeg? Ako se u ovome prepoznate, onda niste

Možda si i sebe i druge ubedila da si okončala bivšu vezu, ali postoje znaci koji mogu da te otkriju. Ukoliko prepoznaješ sebe u nekim od sledećih poteza, shvatićeš da još živiš u prošlosti i da si opsednuta istim dečkom.

Preboleli ste bivšeg? Ako se u ovome prepoznate, onda niste

Foto:B92.net

* Proveravaš njegov profil na "Fejsbuku" . Čim otvoriš oči, uzimaš telefon, ulaziš na društvenu mrežu, ukucavaš njegovo ime i odmah gledaš ko mu je lajkovao fotografiju, koji status je napisao, s kim se sprijateljio. I tako iz dana u dan sebi zadaješ nove rane. 

* Trudiš se da ga sretneš. Znaš gde izlazi, ali umesto da izbegavaš ta mesta dok ga ne preboliš, namerno ideš tamo? Time samo podilaziš njegovom egu, a svojoj rani ne daš da zaraste. 

* Javljaš se njegovim prijateljima. Iako si ih upoznala preko njega, ne prestaješ da ih zoveš na kafu, priželjkuješ da ih sretneš, raspituješ se za njihovo zdravlje. To je znak da i dalje imaš potrebu da si deo njegovog okruženja. 

* Slušaš muziku koju on voli. Sve u čemu uživa, a tebi baš i nije bilo simpatično dok ste bili zajedno, sada ti prija, jer imaš osećaj da ti je tako on bliži. Na taj način sebi praviš "medveđu uslugu".

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage