Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

21. 04. 2017.

Pet načina da otkrijete da li mu se dopadate

Donosimo vam pet načina da otkrijete da li muškarac flertuje sa vama, i tri načina da uzvratite.

Pet načina da otkrijete da li mu se dopadate

Foto:superzena.b92.net

Žene teže obraćaju pažnju na flertovanje - pokazala je nova studija Univerziteta u Kanzasu, samo 18 % njih uspeva da prepozna signale koje muškarci šalju. Naučite da prepoznate da li dečko koji vam se dopada suptilno pokušava da flertuje sa vama: 

1. "Slučajno" te dodiruje 

Ako primetite da je muškarac koji vam je prišao nežno spustio ruku na donji deo vaših leđa dok vam se obraća, ili su vam se kolena "slučajno" dodirnula dok sedite - to je prvi i jasan znak da flertuje sa vama! 

2. Zadirkuje te 

Ako se sećate scene iz obdaništa kada vas je simpatični dečak vukao za rep, e pa ovo je nešto slično! Ako primetite da vas muškarac zadirkuje i stalno se šali sa vama, znajte da je to znak da ste mu slatki i neodoljivi i da uživa u vašem društvu! 

3. Daje ti male poklone 

Ne mislimo na komade nakita ili slične stvari - ali ako prestane da vam radi olovka a on vam pokloni svoju omiljenu, ili vam donese kolačić iz kafića, mmm dobar znak! 

4. Ignoriše svoj telefon 

Danas se većina ljudi ne odvaja od svog telefona! Ako vidite da mu zvoni telefon i stižu poruke a on na to ne obraća pažnju, to je znak da je u potpunosti fokusiran na vas! 

5. Koristi izgovore da bi ponovo pričao sa tobom 

Ako razgovarate o filmovima, pa on kroz priču iskoristi priliku da traži tvoj mail da bi ti poslao najnoviji film koji je gledao - to je jasan znak da želi ponovo da stupi u kontakt sa tobom! 

3 načina da suptilno prihvatiš flertovanje 

1. Popravi mu kravatu ili kragnu 

Ako sedite na romantičnoj večeri, i primetiš da mu se kravata pomerila ili kragna savila - polako mu se približite i nežno to popravite! 

2. Govori nežno 

U flertovanju je sve u tome da budete suptilni! Govorite tihim i seksepilnim glasom kako biste privukle svu njegovu pažnju. 

3. Ne čekaj da mu odgovoriš na poruku 

Ove igrice su davna prošlost. Namernim odlaganjem odgovora na poruku, možete da stvorite kontraefekat: da muškarac pomisli da vam se ne dopada ili da se samo igrate sa njim. Flertujte suptilno i zavodnički, i ne dozvolite da vam muškarac čita misli! 

Izvor: superzena.b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage