Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

11. 01. 2017.

Mitovi o seksu na koje ne smete da nasedate

Kada uživate u misionarskoj pozi, vaš seksualni život je dosadan?!

Mitovi o seksu na koje ne smete da nasedate

Iako u seksu ne postoje strogo određena pravila, postoje određeni mitovi na koje ne treba da nasedate, prenosi Cosmopolitan.rs.

1. Morate da imate seks svake večeri da biste imali srećnu vezu

Nema ničeg lošeg u tome da recimo imate seks tri puta nedeljno. Parovi koji seks upražnjavaju iz zadovoljstva i u stanju su da provedu vreme bez seksualnog čina imaju zdraviji odnos od onih parova kojima je seks primarna stvar koju rade u vezi. S druge strane, možete imati seks i tri puta dnevno, ako tako želite. Pravila ne postoje.

2. Muškarci vas neće želeti ukoliko niste izdepilirane

Muškarcu kome je zaista stalo do vas neće biti problem da ima seks sa vama čak i ako vaše noge nisu savršeno glatke. Vaša donja frizura nije merilo toga da li ćete imati seks ili ne, tipovi koji tome pridaju ogroman značaj su hipokrate koji ni sami ne sređuju sebe, a uvek daju sebi za pravo da to zahtevaju od žene.

3. Oralni seks je obavezan

Ništa u seksu nije obaveza. Čak i onda kada vas "krivi" jer imate menstruaciju. Da ne pričamo o tome kada to od vas "na silu" zahteva. Seks je stvar uživanja, oralni seks je stvar izbora.

4. Kada uživate u misionarskoj pozi, vaš seksualni život je dosadan

To je kao da neko kaže da ste dosadni jer svakoga dana nosite puštenu kosu. Misionarska poza je prijatna i lagana, ako vama ona najviše odgovara, samo napred. Interesantnije seks poze su možda zabavne, ali nisu pokazatelj dobrog seksualnog života.

5. Seks nije dobar za njega ukoliko zahtevate da koristite kondom

Ne nasedajte na tu priču nikada.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage