Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

09. 06. 2017.

Žene čeznu za ove 4 strastvene poze u seksu!

Seks će biti daleko lakši na počecima veze ako znate koje su najčešće poze koje voli suprotan pol, a tu se možemo osloniti jedino na istraživanja koja su došla do tih informacija na dovoljno velikom uzorku ispitanika.

Žene čeznu za ove 4 strastvene poze u seksu!

Foto:zenskikutak.rs

1. Žene jednostavno vole misionarsku pozu, jer tokom nje mogu da dožive orgazam na više načina - bez potrebe za izvođenjem akrobacija ili previše truda. Ako mislite da je to dosadan položaj, sledeći put kad se nađete u takvoj seks igri, pokušajte da osetite celo telo partnera ... možete, je l' da?

2. Podjednako im je uzbudljiva i takozvana kašika, preciznije poza u kojoj se muškarac pripije uz ženu s leđa. Žene ne moraju da ulože puno truda, a muškarcu je dostupno celo njeno telo za milovanje rukama, stiskanje grudi i dodatnu stimulaciju klitorisa.

PROČITAJTE JOŠ:

13 UPUTSTAVA I PONEKA ZAMERKA: Dame, evo za kakvim seksom žude muškarci!

ŽENE OTKRILE: O čemu razmišljamo dok pokušavamo da dođemo do orgazma!

LJUBAV NA DALJINU: Ovo su saveti neophodni da ovakva veza opstane!

3. Veliki broj žena obožava da u jednom trenutku bude gore, "zajaše" muškarca i preuzme kontrolu nad celom situacijom. Što je najbolje, taj položaj je i za muškarce vrlo uzbudljiv jer im pred očima "plešu" grudi kojima se mogu bez problema igrati do mile volje.

4. Za kraj, poza koja nije česta, ali žene jako uživaju u njoj - seks na stolu, kad su bokovi muškarca i žene na istoj visini, a muškarac ima veliku slobodu kretanja, milovanja i dodatnog stimulisanja partnerke.

Ako neku od ovih još niste isprobali, obavezno to uradite što pre.

Izvor: zenskikutak.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage