Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

01. 03. 2018.

ZA DOMINANTNE DAME: Tri tantričke poze u seksu u kojima žene caruju!

Za izdržljive dame, željnih egzibicije i drugačijih, osvežavajućih seks poza, ovo su idealna rešenja! Ako ste spremni da date celu sebe u seksualni čin, uložite puno snage, energije i strasti "bacite" se na vežbanje ovih tantričkih poza u kojima vladaju pripadnice nežnijeg pola.

ZA DOMINANTNE DAME: Tri tantričke poze u seksu u kojima žene caruju!

Foto:zadovoljna.hr

"Yab Yum"

Jedna od najpopularnijih tantričkih poza jeste ona u kojoj muškarac sedi u turskom sedu. Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice i obmotava noge oko njegovog struka. Muškarac podizanjem ženskog tele diktira tempo. Ova poza je veoma intimna i pojčava bliskost među partnerima, jer su stallno zagrljeni i mogu razmenjivati strasne poljupce.


"Azijska jahačica"

Muškarac je u polusedećem položaju na krevetu naslonjen na uzglavlje, a iza leđa mu je podmetnut jastuk. Žena je u raskoraku i spušta se u čučanj, pa se rukama naslanja na ramena partnera ili uzglavlje kreveta. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu, a muškarac rukama naslonjenim na njene bokove ili guzu diktira tempo.

"Obrnuta Amazonka"

Muškarac u ispruženom položaju leži na krevetu lagano raširenih nogu savijenim u kolenima. Žena čuči na partneru okrenuta leđima i pridržava se za njegova kolena. Slično kao i u prvom položaju žena ima kontrolu nad pokretima i brzinom penetracije.

Izvor: Zadovoljna.hr

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage