Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 04. 2017.

VEČITO PITANJE: Zašto vam se on ne javlja!?

Sve je dobro funkcionisalo, pomislili ste da ste an korak do toga da ga "upecate", a onda su njegovi pozivi ili poruke postali sve ređi... Evo u čemu se možda krije odgovor!

VEČITO PITANJE: Zašto vam se on ne javlja!?

Foto:Vecernji.hr

Oboje ste izuzetno zauzeti: Neverojatno puno obaveza na poslu, putovanje ili nepredviđene obaveze mogu uticati na vašu vezu. Previše vremena koje prolazi između vaših susreta može uzrokovati da zaluđenost oslabi, ako ne postoji veća emotivna povezanost koja bi omogućila da sve bude u redu.

Pomislio je da ste preveliki zalogaj za njegaPrivlačnost koju muškarci osećaju prema vama između ostalog uslovljena je vašim statusom u društvu i željama. Ako ste osoba koja ima gotovo sve, on će se osetitisputan, jer mu to predstavlja prepreku. Nije rešenje da odustanete od svog lagodnog načina života, već da ga uverite da je on neophodan i važan učesnik u njemu, bez obzira što "kaska" za vama u materijalnom ili nekom drugom smislu.

Prebrzo ste se zbližili: Naravno, početak sa prijatnim, lepim noćima tokom kojih prespavate jedno kod drugog može da izgleda sigurno i romantično, ali preći pravo iz faze flerta u fazu glume zajedničkog života može da uzrokuje prezasićenje i postepeno nestajanje strasti.

Prekasno ste se "otvorili": Čak i pre nego što spavate zajedno ili učvrstite vezu, recite mu nešto iz svog života što smatrate važnim - recimo da ste nekada živeli sa dečkom. Muškarci koji ne saznaju neku bitnu informaciju na vreme, mogu pomisliti da ste ih obmanuli i zatim mogu da "nestanu".

Jednostavno, ne sviđate mu se: Zvuči okrutno, ali muškarci ponekad prestanu da kontaktiraju sa devojkom, kada shvate da mu se zapravo ne sviđa... ili mu se  neko drugi više dopao. I to nije strašno, niti razlog za tugu. On prosto nije bio vaš par, niti treba da žalite za nekim ko nije znao da vas ceni i da se potrudi.

Izvor: Vecernji.hr

Tagovi

Komentari (1)

ostavi komentar
anonymous [neregistrovani]
 [13.05. 2014., 14:21]

dabre

Sutra će ista ova što lije suze, nekog drugog muškarca na još nemilosrdniji način da otkači. Jer ona uvek ima više kečeva u rukavu od njega.

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage