Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 03. 2017.

Pet pitanja o seksu koja muče muškarce!

Muškarci priznaju da nemaju predstavu o tome o čemu žene razmišljaju tokom seksa, ali vole da misle kako su u potpunom zanosu i uživaju u njihovoj ljubavnoj veštini. Ipak, postoje neka pitanja koja muče jači pol, čak i one veoma samouverene pripadnike istog... Da li je veličina zaista bitna, samo je jedno od njih.

Pet pitanja o seksu koja muče muškarce!

Foto:zadovoljna.hr

1. Je li veličina zaista bitna?

Muškarci će sebi ovo legendarno pitanje uvek postavljati bez obzira koliko žene pokušavale da ih uvere da veličina nije presudna, jer bez dobre tehnike ni najveći ne može da zadovolji. Štaviše, za ženu seks može da bude i bolan ako je penis preveliki...

2. Je li bitno trajanje seksualnog odnosa?

U želji da seksualni čin ne traje prekratko, muškarci ponekad koriste i male trikove, pa tokom odnosa razmišljaju o nečem sasvim trećem. Ali, to se može obiti o glavu pa seks traje predugo, nekad čak i 45 minuta! Mada, to se ne dešava tako često... Dakle, trajanje odnosa je važno, a da bi i žena bila zadovoljena u proseku mora trajati 15, 20 minuta.

3. Je li predigra precenjena ili podcenjena?

Većina žena voli predigru. Ali, ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. "Zagrevanjem" za seks dame smatraju i način na koji muškarac priča i ukupno vreme koje su proveli zajedno pre seksa. Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Je li žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

U stvari, daleko je važnije da muškarac ima želju da ugodi partnerki. Ukoliko ne pokaže da mu je stalo da žena doživi orgazam, ona će se osetiti iznevernom, što je "strašnije" od toga da ne doživi orgazam. Dame mogu i da uživaju čak i ako ne dođu do vrhunca, ali svakako više vole da dođu do istog.

5. Je li oralni seks bolji od običnog?

Muškarci obožavaju kada ih partnerka oralno zadovolji i o tome međusobno više razgovaraju nego o običnom seksu. Zato ih i čudi kad žena ne voli oralni seks. Ipak, pripadnicama nežnijeg pola treba dati vremena da same odluče kada je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks mogao bi da se opiše kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe odlična zabava je zagarantovana.

Izvor: Zadovoljna.hr

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage