Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 03. 2017.

Evo koje navike treba da izbegavate ako želite zdravu i stabilnu vezu!

Savršena veza ne postoji, ali postoji ona zdrava i normalna. A da bi veza bila takva, trebalo bi da izbegavate neke od loših navika. Evo i kojih!

Evo koje navike treba da izbegavate ako želite zdravu i stabilnu vezu!

Foto:index.hr

1. Proveravanje mobilnog telefona: Lako je da mu uzmete mobilni telefon i da pronađete poruke i listu poziva. Ali, takvo ponašanje ne može da vam pomogne da steknete dodatno poverenje u njega, već će to samo da produbi vaše sumnje i paranoju. Bilo koja pogrešno protumačena poruka može da izazove veliku svađu, kao i njegovo saznanje da ste mu dirali telefon. Mogućnosti je puno, a nijedna ne vodi rešenju problema.

2. Fraza "Dobro sam": Ni laganje ne vodi ničemu, pogotovo kada su u pitanju emocije. Zato sledeći put na njegovo pitanje da li je sve u redu, odgovorite iskreno, a ne poznatom ženskom frazom: "Dobro sam, nije mi ništa". Problemi se rešavaju razgovorom, a ne na ovaj način.

3. Nedostatak dodira: Parovi u dužim vezama često zaboravljaju na intimnost, a nedostatak iste vodi udaljavanju i raskidu. Dodir je znak bliskosti, a i onaj mali može da pokrene mnogo toga među vama.

4. Deljenje previše informacija s prijateljima: Sve znamo kako izgledaju ženske večeri i o čemu se priča na njima. Ali, konstantno prepričavanje samo onih loših stvari o njemu pred prijateljicama, može da bude i te kako otrovno, iako se možda ne čini tako. Njihova logična reakcija biće "pljuvanje" po njemu, što nikako nije zdravo.

Izvor: Index.hr

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage