Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

25. 06. 2018.

Položaj sedenja muškarca otkriva kakav je u krevetu

Govor tela može nam pomoći i saznati što neka osoba misli o nama i kako se oseća u našem društvu i to puno jasnije i iskrenije nego li onim šta nam ta osoba govori. Tako možemo i saznati kakva je osoba, u ovom slučaju muškarac vaših snova, samo iz položaja sedenja.

Položaj sedenja muškarca  otkriva kakav je u krevetu

Foto.24sata

Naravno, muškarci ne sede uvek isto, niti to prilike dopuštaju, ali određeni način sedenja je stvar izbora. Upravo taj položaj sedenja otkriva kakav je on u ljubavi (i ne, ovo isto ne vredi i za žene)...

Prekrštenih nogu

Udobno zavaljen, noga preko noge, ruke (ako ne drži cigaretu) ležerno prebačene preko naslona stola. Ojašnjenje: pristupačnošću zapravo skriva svoje pravo "ja". Dugo mu treba da se zaljubi u nekoga, predigre su mu veličanstvene, duge... Da bi se osvojilo njegovo srce i poverenje treba će vam puno strpljenja.

Uvek nemiran

Malo je oslonjen na levu ruku, malo na desnu. Trenutak maše nogom, potom se premesti na drugu stranu, nikad nema mira, Objašnjenje: takav je muškarac u ljubavi veoma aktivan. Ne poznaje romantiku, a vođenje ljubavi s njim poenkad liči na akrobatiku.

Opušteno, ispruženih nogu

Zauzima gotovo ceo sto, noge su ispružene, telo opušteno, ruke, uglavnom isprepletenih prstiju položene na stomak.. Objašnjenje: tabua i suzdržavanja u seksu za njega nema. Uvek će isprobavati nešto novo i zaista uživati u ljubavi.

Sa nogama podvučenima pod sto

Skupljenih ramena, ruku skrivenih među noge, zgrčenih nogu, kao da stopalima nastoji "obgrliti" noge stolice. Objašnjenje: u ljubavi će se ponašati kao početnik, glumiti nespretnog ljubavnika koji uvek čeka da prvi korak učini druga strana. Voli biti osvojen i uz sebe imati dominantnu ženu.

Stalno napet

Bez obzira na čemu sedeo, leđa su mu malo zgrčena, noge stisnute tako da se čak kolena dodiruju, a ruke čvrsto isprepletenih prstiju. Objašnjenje: u ljubavi takvi su muškarci veoma suzdržljivi i bojažljivi. Proći će puno vremena da se opuste, a pogotovo započnu razgovor o vođenju ljubavi. Eksperimenata u krevetu za njih nema – zadrti su tradicionalisti.

Kao da spava

Naslon na stolici nije mu potreban. Uvek će biti pogrbljen, laktom oslonjenim na sto ili nogu i glavom oslonjenom na dlan – kao da mu je teško glavu samostalno drži uspravno. Objašnjenje: ovakav muškarac retko kada će voditi glavnu reč i imati inicijativu, pa tako i u ljubavi. Uživa u pasivnosti i želi biti mažen i pažen.

Izvor: 24sata

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage