Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Tviter intervju od 6. oktobra

12. 10. 2012.

Sagovornik Slavko Beleslin, urednik i voditelj

Da nije urednik i voditelj, Slavko Beleslin bi bio profesionalni ronilac. Kao zaljubljenik u terensku vonžju rado bi se provozaopo jednoj od najvećih močvara na svetu Evergladesna Floridi, a sa nama je u Tviterintervjuu za Press nedelje podelio stih iz jedne od svojih pesama koje je nekada pisao.

 

@PressOnline Kojom pesmom si se na momačkojvečeri oprostio od momačkogživota?
@SlavkoBeleslin Niti je to ličilo na oproštaj, niti je bila samo jedna pesma. Ipak, iz ugostiteljskog objekta sam ispraćen uz tradicionalnu i prigodnu pesmu "Rešihda se ženim".

 

@PressOnline Kao neko kome je dugo trebalo da stane na ludi kamen, šta je presudilo da tvoja supruga bude osoba sa kojom želiš da provedeš ostatak života?
@SlavkoBeleslin Uopšte mi nije dugo trebalo kada sam upoznao pravu. A to je i odgovor na pitanje.

 

@PressOnline Da se ne baviš ovim poslom, koja druga profesija bi bila tvoj izbor?
@SlavkoBeleslin Sasvim sigurno bih bio profesionalni ronilac. To je moja druga ljubav, i da nisam ušao na medije svu svoju energiju bih usmerio u tom pravcu. A kad date sve od sebe - uvek uspete.

 

@PressOnline Pišeš poeziju, da li bi mogao sa nama da podeliš jedan tvoj stih?
@SlavkoBeleslin Ne pišem - pisao sam. Pre više od pola života moje misli su išle u ovom pravcu: "Od kad pamtim moja duša o jedinstvu sanja, oduvek na drugu stranu vuče jedan deo...Od kad pamtim nisam bio od istoga tkanja, nit' sam sav od pesme nit' sam čovek ceo."

 

@PressOnline Zaljubljenik si u off-roud vožnju. Na kom mestu na svetu bi voleo da probaš terensku vožnju?
@SlavkoBeleslin Ja sam tip za blato, kada je vožnja u pitanju. I zato bih voleo da se provozampo jednoj od najvećih močvara na svetu, Everglades, Florida. Svakako bi se na Floridi moglo još svašta raditi...kad sam već tamo.

 

@PressOnline Šta ti u tvom svakodnevnom životu predstavlja Twitter?
@SlavkoBeleslin Nadao sam se da će to biti jedna vrsta "društvene novinske agencije", da ću dobiti još stotinu očiju u svim gradovima u Srbiji i šire, ali nekako nije tako ispalo. Ipak, ni na jednom drugom mestu se ljudskom duh i inteligentnom humoru ne aplaudira tako glasno. Uživam u tome!

 

Razgovor vodila Katarina Nedeljković

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage