Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

Cimer Zorana Marjanovića ugušio sina: Mali Mihailo i Maja u Rakovici umrli u strašnim mukama

Dečak nije imao vidljive povrede po telu.

Cimer Zorana Marjanovića ugušio sina: Mali Mihailo i Maja u Rakovici umrli u strašnim mukama

Foto: Telegraf, Srpski telegraf

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice, koji sa Zoranom Marjanovićem (39), koji je u zatvoru zbog istrage ubistva supruge Jelene Marjanović, deli ćeliju u Centralnom zatvoru, ugušio je svog sina Mihaila (4) na groblju, dok je svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), iskasapio sa čak 50 uboda nožem, stoji u obdukcionom nalazu Instituta za sudsku medicinu, piše Alo.

Obdukcijom je utvrđeno da su nesrećni dečak i njegova majka umrli u strašnim mukama.

- Mihailo nije imao vidljive povrede po telu, a utvrđeno je da je preminuo usled gušenja. Smrt je nastupila na groblju, a Marko je svog četvorogodišnjeg sina u rakovički Centar za socijalni rad doneo mrtvog u naručju i stavio ga pred Maju.

Monstrum je dečaka ugušio tako što ga je rukom obuhvatio oko vrata i stavio mu šaku preko usta i nosa, tako da dete nije moglo da diše. Mališan se otimao i pokušavao da se otrgne, ali nije imao snage da se odupre - kaže sagovornik upoznat sa rezultatima obdukcije.

Pošto je ubio dete, Nikolić ga je stavio u automobil i odvezao do Centra za socijalni rad, gde je bila Maja. Spustio je mrtvo dete pred nju, a onda je započeo krvavi pir.

- Na njenom telu izbrojano je 50 uboda nožem. Maja je na ruci imala 20 uboda i posekotina od noža. Povrede koje je zadobila su stravične i ukazuju na to da je žena trpela nepodnošljive bolove pre nego što je izdahnula. Na osnovu povreda, ona je umirala u agoniji - kaže izvor.

Tragedija u kojoj su ubijeni Mihailo i Maja Đorđević dogodila se 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled brojnih prolaznika i zaposlenih.

I Nikolić i Marjanović su nakon hapšenja odbili da pred tužiocem iznesu svoju odbranu. Dok se Nikolić branio ćutanjem, Marjanović je samo ponavljao da "imaju pogrešnog čoveka i da nije on ubio Jelenu".

- Iako su imali pravo da pred tužiocem kažu nešto u svoju odbranu, obojica su odabrala da to ipak ne učine. Obojica su izabrala sličnu taktiku, a videće se da li će na suđenjima biti pričljiviji - navodi izvor.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage