Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

02. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

NOVAK GODINAMA STRAHUJE ZA SVOJU MAJKU! Dijana Đoković: Krila sam od sina da sam OPERISANA! (FOTO)

Novak je svakog dana zvao na kućni telefon i pošto sam se obično ja javljala, a tih dana je čuo Srđanov glas, stalno je pitao gde je mama - kaže Dijana Đoković.

NOVAK GODINAMA STRAHUJE ZA SVOJU MAJKU! Dijana Đoković: Krila sam od sina da sam OPERISANA! (FOTO)

Foto: Inmstagram

I kada je na terenu, majka tenisera Novaka Đokovića, Dijana je u prvim redovima i bodri ga. Mnogi ipak kažu da je Nole upravo slika i prilika svoje majke.

Dijana i Srđan ne kriju da su godinama prolazili kroz velike probleme koji su zadesili mnoge porodice u Srbiji. Sa jednim ciljem da izvedu decu na pravi put i omoguće im školovanje i napredak u karijeri, Novakovi roditelji su se kao i mnogi drugi odricali i nervirali. To se odrazilo i na njihovo zdravlje.

Novak je znao da Srđan prolazi kroz teške trenutke, ali su bolest njegove majke krili od njega.

- Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam momenat da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon i pošto sam se obično ja javljala, a tih dana je čuo Srđanov glas, stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava - prisetila se Dijana.

Ipak je pre njegovog povratka uspela da ispuni sebi zadati cilj - da sina dočeka na nogama i otvori mu vrata stana. Po povratku, Srđan mu je saopštio šta se dogodilo, a Novak je majci kupio buket cveća.

Dijana ne krije da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje učen onim iz prošlosti. On se svim silama trudi da je zaštiti dok istovremeno i brine, u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega.

Izvor: Story

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage