Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

18. 01. 2017.

Pozorišne predstave u Konaku kneza Miloša

Nakon dobrog prijema kod publike u prethodnom periodu, Istorijski muzej Srbije nastavlja sa izvođenjem predstava u autentičnom ambijentu Konaka kneza Miloša u Topčideru zarad promocije ideje muzejskog teatra, afirmacije tradicije, kulture i jezika, kao i negovanja vrednosti srpske istorije i opšte kulture, saopštili su iz ove ustanove kulture.

Pozorišne predstave u Konaku kneza Miloša

Foto:B92.net

Do početka aprila je planirano 10 izvođenja muzičko-scenskog igrokaza "Što se bore misli moje" i četiri izvođenja monodrame "Mudri i junačni vojvoda Janko Katić". 

Muzičko-scenski igrokaz "Što se bore misli moje" će se igrati prvog i trećeg vikenda u mesecu (21. i 22. januar, 4, 5, 18. i 19. februar, 4, 5, 18. i 19. mart u 16 časova), dok će monodrama "Mudri i junačni vojvoda Janko Katić" biti na programu poslednjeg vikenda u mesecu (28. januar, 25. februar, 25. i 26. mart u 16 časova) 

Igrokaz "Što se bore misli moje" autorke Zlate Tipold je jednočinka u trajanju od jednoga sata koja opisuje jedan segment života kneza Mihaila Obrenovića i njegove supruge kneginje Julije Hunjadi Obrenović - pripremu Julijinog rođendana na njihovom imanju "Ivanka", u današnjoj Slovačkoj. 

Cena karte je 350 RSD.

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage