Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

10. 05. 2017.

Evo šta je srpska predstavnica poručila fanovima pred nastup na Evroviziji

Ne bojim se neuspeha. Šta je neuspeh? Za mene je uspeh to da predstavljam Srbiju. Ne zanimaju me komentari da neću proći u finale jer ovde svi dajemo sve od sebe - kaže naša predstavnica na Evrosongu.

Evo šta je srpska predstavnica poručila fanovima pred nastup na Evroviziji

foto: blic.rs

Tijana nastupa prva druge polufinalne večeri. U Kijevu, gde se sve zahuktava pred veliko takmičenje Evrosong 2017, već stižu rezultati kladionica, prognoze raznih analitičara... Ali našu predstavnicu ne zanimaju tračevi. Važno joj je, kaže, da sve prođe kako treba.

Porodica vas prati iz Beograda, suprug vam je u Americi... Šta su vam poručili pre odlaska?

- Pre svega su mi rekli da budem svoja jer ništa drugo i ne možete ovde. Zbog toga se ne opterećujem pobedom, izaći ću na scenu i uraditi taj nastup onako kako u trenutku osećam da treba. Daću maksimum. Svi mi uvek govore da uživam u svemu što se ovde dešava. Veliki je pritisak, tako da često zaboravim da je ovo zabava. Onda zastanem i uživam.

Da li vam je žao što suprug Mark nije sa vama u Kijevu?

- Muž mi nedostaje, svaki dan smo na vezi. On je u Americi, jedva čekam da ga vidim. Rekao mi da me voli šta god da se desi!

 

Srpska delegacija u Kijevu
Foto: PromoSrpska delegacija u Kijevu

Bili ste na otvaranju Evrovizije, kažu da je to, pored finala, najlepši deo Evrosonga. Kakvi su vaši utisci?

- Crveni tepih je bio impozantan, najduži crveni tepih u istoriji Evrovizije! Zadržali smo se dva sata na crvenom tepihu, hodajući i razgovarajući sa novinarima. Predugačko je bilo. To je bilo prosto neverovatno! Ali izdržali smo, sve su to nekako slatke muke.

Kritike su posle crvenog tepiha bile baš pozitivne.

- Lepo mi je kada me hvale, dosta su me kudili.

Srpska predstavnica na otvaranju Evrovizije: Tijana na crvenom tepihu
Foto: PromoSrpska predstavnica na otvaranju Evrovizije: Tijana na crvenom tepihu

Ko vas je kudio?

- Ne bih o tome. Uvek ima kritika, a meni je najvažnije kako ću da izvedem pesmu u polufinalu. Ta tri minuta su mi najbitnija. Tokom proba popravljali smo haljinu da bi izgledala perfektno, režiseri su birali kakav će kadar da bude, pa kako da se nasmejem. U principu, to je jako veliki proces i izvođaču nije uopšte lako, to je bukvalno tako izrežirano da vi u svakoj sekundi treba da znate gde je kamera. Prihvatam i savete jer smatram da su mi oni neophodni.

S kim se najviše družite u Kijevu?

- Najviše se viđam i družim sa hrvatskim predstavnicima, zajedno smo u hotelu. Slavko Kalezić nije sa nama. Kada smo išli na predevrovizijske koncerte, bili smo zajedno smešteni, a sada smo raštrkani. Ali nema više vremena za druženje, sada je sve borba.

Kakve utiske za sad imaš o Kijevu?

- Sve je ludo! Toliko ima obaveza i sve se stiže na vreme. Velika je ovo mašinerija, to mi je možda prvi utisak.

Šta su te pitali strani novinari?

- Kakva će mi biti haljina, šta će se dešavati na stejdžu...? Tražili su da im otpevam deo pesme, bilo je svakakvih pitanja, ali sve je vezano za nastup.

Izvor: blic.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage