Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

09. 08. 2017.

"Volja sinovljeva" je srpska verzija "Mad Maxa"?

Glumac Svetozar Cvetković vratio se glumi nakon višemesečne pauze koju je napravio zbog bolesti. Iako nerado govori o detaljima bolesti , kaže da čovek u jednom trenutku napravi pauzu koja ga na neki način sa druge strane postavi, i onda drugačije gleda na stvari.

"Volja sinovljeva" je srpska verzija "Mad Maxa"?

foto:b92.net

”Čini mi se da svako ima pravo na svoju privatnost, što se tiče bilo čega, pa čak i onoga što je vezano za zdravlje. A kako su u pitanju javne ličnosti, onda ste odmah 'prst u oko'. Ja prosto gledam na to kao na neke trenutke u životu kada ste u stanju da prelomite neke stvari, kada ste u stanju da se borite sa nekim stvarima, kada ste u stanju da se borite za svoju porodicu, za sve ono što vas okružuje, sve ono što u vama izaziva emocije, što vas na neki način vezuje i daje smisao životu koji ćete živeti ukoliko želite da ga živite i koji ste živeli s porodicom s kojom ste živeli“, rekao je gostujući nedavno u emisiji "150 minuta".

Cvele ima troje dece, Deu, Klaru i Luku. U braku je sa glumicom Jelenom Đokić.

"Meni je sve sa decom najlepše. Kada me pitaju čega se najviše bojim, kažem dečje suze. Ne mogu da podnesem dečje suze. Ne mislim da postoji razlog zog kojeg treba da kod deteta izazovete suze, to je zločin, pogotovo kod svoje dece."

Igra u debitantskom filmu Nemanje Ćeranjića "Volja sinovljeva" , za koji se govori da je novi "Mad Max". Glumačku postavu čine Sergej Trifunović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Nikola Kojo, Neojša Glogovac, Igor Benčina, Marta Bjelica.

"Meni su asocijacije i Med Meks, Blejd Raner, Alan Ford i Kraljević Marko. Kad sve to skupi na jedno mesto i zamislimo se u jalovištima borskih rudinika i pogledamo podelu, onda sigurno zaslužuje pažnju", zaključuje.

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage