Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 03. 2017.

Frenk Oz: Dizni nikad neće razumeti Mapet šou

Frenk Oz, muškarac koji tumači lik učitelja Jode iz “Ratova zvezda” i brojne likove u emisiji “Mapet šou”, otkrio je u intervjuu za ABC zašto nije mogao da odgleda do kraja novu seriju o junacima Mapet šoua u Diznijevoj produkciji.

Frenk Oz: Dizni nikad neće razumeti Mapet šou

Foto:B92.net

U poslednjih nekoliko godina bilo je nekoliko pokušaja oživljavanja Mapet šoua, pa su tako snimljena dva filma i planirana serija čije je snimanje u jednom trenutku otkazano. 

Oz je istakao da je pogledao oba filma, ali samo polovinu serije, uz obrazloženje da Dizni jednostavno ne može da razume ekipu koja stoji iza Mapet šoua, jer njegovi zaposleni sve posmatraju kroz prizmu novca. 

“Dizni i ljudi koji zaista vole Mapet šou su se zaista trudili. I zaista su želeli da daju sve od sebe. Ali mislim da nisu shvatili da ne možete tek tako da postanete scenarista i počnete da pišete za Mapet šou”, rekao je. 

“Reč je o nama koji smo ovde iza scene već 30 godina. O našoj vezi, ne o lutkama. Možete da osetite našu vezu – vrlo smo osećajni i zabavni. Ali Dizni posmatra to na drugi način. Oni to ne razumeju. Nikad to neće shvatiti”, dodao je.

Frenk Oz (Foto: Gettyimages)
Frenk Oz (Foto: Gettyimages)

 

Oz je takođe objasnio da već sedam ili osam godina ne tumači likove iz Mapet šoua, jer je ekipa koja stoji iza novih projekata zadovoljna radom glumaca koji su zamenili staru postavku. 

Ipak, ne krije da mu nedostaje oživljavanje likova uz koje su odrastale mnoge generacije i koji su i danas u njegovom srcu. 

“Nedostaju mi svi. Znate, ti likovi su evoluirali kako sam ja evoluirao kao ljudsko biće. Na početku karijere bio sam neurotičniji i nesigurniji nego danas. Pre 35 godina, još sam rastao i nisam bio formirana ličnost. Svi likovi koje sam tumačio su na kraju postali deo mene. A likovi koje su tumačili drugi glumci su postali deo njih”, zaključio je.

Izvor: b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage